[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Inceput acvariu 110 l  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
marius32
Junior member
[Avatar]

IP:

de dimineatza, inca un pui xipho mort. era cu burta mancata.
[Email] [Yahoo!]
Cosmin G
Member
[Avatar]
IP:

La tine in acvariu e...Masacru din Texas.Mor pestii pe capete.E foarte dubios si sunt multe cauze apa mancare in exces temperatura campatibilitatea.Imi pare rau ca nu pot sa-ti zic cauza mortii lor.

In schimb iti zic de substrat.Shimba-l.E prea fin si toata mizeria ramane in apa sau se depune pe substrat dar tie iti trebuie sa intre in substrat si sa devina "ingrasamant" pentru plante .Toata mizeria aia iti poate ingalbenii apa,o face sa miroasa,Iti dezechilibreaza parametrii apei etc.

This message was edited 2 times. Last update was at 13/04/2011 10:03:46

Coz007
elven
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Cosmin G wrote:La tine in acvariu e...Masacru din Texas.Mor pestii pe capete.E foarte dubios si sunt multe cauze apa mancare in exces temperatura campatibilitatea.Imi pare rau ca nu pot sa-ti zic cauza mortii lor.

In schimb iti zic de substrat.Shimba-l.E prea fin si toata mizeria ramane in apa sau se depune pe substrat dar tie iti trebuie sa intre in substrat si sa devina "ingrasamant" pentru plante .Toata mizeria aia iti poate ingalbenii apa,o face sa miroasa,Iti dezechilibreaza parametrii apei etc.

Cosmin profit de oportunitatea acestui thread pt a nu deschide eu insumi unul nou. In condiile in care am doar anubias plantat pe mangrova si cryptocorine care cresc in aproape orice granulatie la strat, este posibil sa pun peste un pietris cu granulatie mai maricica de ex quart negru ? cam de 3-4 mm ? Nu am substrat doar un strat de 1 mm quart alb cum are marius. Daca ar fi sa scot tot acest strat ar insemna sa deciclez acvariul din nou si asa inca nu e total ciclat ajuta-ma te rog frumos chiar nu stiu ce sa fac

My "Black Water" reef 300L
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/28045.page
image
marius32
Junior member
[Avatar]

IP:

This forum sucks.
Si profesenistii de p'aici la fel.
pe forumul asta numai informatii contrdictorii gasesti.
Cred c-ar fi cazul sa-l stergeti/inchideti ca ducetzi in eroare marea majoritate.\
Si e pacat ca noii pasionati sa se loveasca numai de niste ciudati care se cred un fel de dumnezeii in ale genului dar de fapt sunt niste labari plictisitori.

[Email] [Yahoo!]
Oana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

nu te tine nimeni cu forta sa stii....
Cosmin G
Member
[Avatar]
IP:

Asta tine si de putin bun simt si educatie...nu crezi?
Daca nu iti place ceva esti liber sa te retragi.

Coz007
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

@marius32: ai pierdut. Sa-ti explic. Nu cred ca s-a luat nimeni de tine si un ti-a vorbit urat. Tu ai fost primul, you loose.

Chiar daca nu sunt necesare explicatiile: aici suntem o comunitate care impartasim un hobby comun. O sa vorbesc doar pentru mine, nu si pentru altii, dar eu nu ma simt profesionist, ci doar o persoana cu un hobby.
Daca ai gasit informatii contradictorii, trebuia sa le subliniezi si sa le arati, nu sa ataci intreg forumul. Nu ma cunosti, nu te cunosc, ar fi bine sa stai cuminte si sa vorbesti frumos. Din partea mea nu e o amenintare, e un apel la bun simt. Tu ia-o cum vrei.

Oricum, eu iti spun succes in continuare pe alte forumuri mai profi.

I can't brain today ... I have the dumbs.
[WWW] [Yahoo!]
horica99
Junior member
[Avatar]

IP:

Urat din partea ta 'marius32' daca nu iti convine nu mai cere parareri si inchideti contul.
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Contul a fost inchis.
Inchidem si topicul asa, da amoru' artei

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: