Nu are niciun rost sa pui intarituri. Decat daca vreis a strici aspectul, sa prinzi mai greu un peste, sa ai mai multe locuri in care sa se depuna algele si sa fie greu sa le cureti si sa muncesti mai mult! Rezista fara probleme la dimensiunile pe care le are.
This message was edited 1 time. Last update was at 14/10/2010 22:23:22
Si ... o noua intrebare
Trebuie sa slefuiesc canturile geamurilor ?
Am citit ca unii spun ca trebuiesc slefuite doar canturile in care te poti taia, altii spun ca trebuie slefuite toate canturile deoarece pe un cant slefuit siliconul face priza mult mai bine
This message was edited 1 time. Last update was at 15/10/2010 14:08:17
Si iata ca revin dupa aproape doua luni, timp in care acvariul merge foarte bine si pestii isi fac de cap ca nebunii ( am si un pui si doua femele gusate ) iata ca revin...
Voiam sa va spun atentiei un clip care ne prezinta lacul Malawi dar spre surprinderea mea si contrar celor care recomanda scoaterea de urgenta a corabiilor scufundate din acvarii deoarece " nu ai sa vezi asa ceva in mediul lor natural", va prezint acest clip in care chiar am vazut o corabie scufundata in lac !!!! + multe momente frumoase in care ciclidele le dau "adunarea" puiutilor in gusa
Vizionare placuta .