[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutare si o intrebare despre apa "necurata  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ciprian01
Membru de baza

IP:

La o adancime care sa permita intrarea radacinilor in sol iar imita dintre radacina si tulpina sa fie la nivelul acelui...sol...!

Cred ca vei gasi o multime de pesti de vanzare la preturi ok pe forumuri.
Vezi doar cum ii asociezi!

[Email]
ciprian01
Membru de baza

IP:

Declorinarea este evident recomandata! Dar pana in anumite limite schimbarea nu trebuie sa reprezinte un mare stres!

In rest ai dreptate in mare parte! Ideea era sa nu se exgereze si dintr-un hobby sa devina un stres!

P.S.
Si da, experinta este definitorie!
[Email]
coxanelu
Junior member
[Avatar]

IP:

am schimbat ieri dupa-masa aprox 8 litri cu apa statuta iar rezultatul l-am vazut la doar cateva ore dupa...apa s-a clarificat iar azi dimineata am plecat mai bucuros spre munca ...sa continui cu inca o portie astazi? sa adaug aqua-safe in continuare ( conform dozajului pe care tre' sa-l calculez la cata apa "noua" pun ) sau il las lasa si doar schimb apa? pestii ( 2 guppy au mai ramas...unu s-a curatat ieri dimineata fara sa anunte ) nu prea mananca...desi le dau doar dimineata putin, in rest inoata sanatosi impreuna...sanitarii mici si alb-gri ( inca nu le stiu exact denumirea nobila ) nu dau niciun semn de obosire insa

ca substrat am aprox 2 cm de pietris de 1-2mm si deasupra aprox 2 cm de pietris de 2-4 mm peste...mi-a dat un amic niste pastile tetra albe si le-am pus la radacinile lor....ce ar mai trebuie sa le fac? o sa incerc ( cu scopul de a va distra ) sa pun o poza diseara cu toata combinatiunea

Munceste, consuma si supune-te sistemului, pentru ca nu exista alternativa la lumea minunata pe care am faurit-o pentru tine
[Yahoo!]
coxanelu
Junior member
[Avatar]

IP:

Quick update....iata ca am intrat in a 3-a saptamana acvaristica si cu ajutorul (in)direct al unora de pe aici + mult citit am reusit sa trec de la ce se vede in primele poze la ultimile....si revin cu cateva intrebari :

cu ce pot fertiliza cel mai bine plantele ? am vazut niste betigase care se infig la radacini....sint bune la ceva? daca da...ce marca/model ?
as vrea sa schimb neonul cu care a venit acvariul....ce-mi recomandati? acvariul e un 60L eheim
am pus de 3 ori cat scria pe instructiuni de easy-bactostart sau ceva de genul....spunea ceva de ziua 1, 7 si 14...sa ma iau dupa ei sau sa mai scap o dusca?
pestii sint 3 molly ( cu 7 pui care cresc bine-merci, in curand la "donatii" ), 4 cory,3 guppy, 4 xipho si 5 rasbora + 5 pomaceea....momentan voi merge cu ei mai departe fara sa mai iau ceva

orice alta idee si "cearta" la adresa mea este bine-venita
[Thumb - 11072010058.jpg]

[Thumb - 14072010060.jpg]

[Thumb - 15072010061.jpg]

This message was edited 3 times. Last update was at 28/07/2010 08:42:58

Munceste, consuma si supune-te sistemului, pentru ca nu exista alternativa la lumea minunata pe care am faurit-o pentru tine
[Yahoo!]
coxanelu
Junior member
[Avatar]

IP:

....
[Thumb - 28072010071.jpg]

[Thumb - 27072010068.jpg]

[Thumb - 27072010069.jpg]

This message was edited 4 times. Last update was at 28/07/2010 08:43:27

[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: