[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
muzica si pestii  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Jolie
Member
[Avatar]

IP:

plantele sunt si ele fiinte si simt. poate offtopic: s-a realizat un studiu unde o planta a fost separata in 2 ghivece puse unul langa celalalt. uneia dintre ele i s-a pus muzica si a primit "atentie" din partea ingrijitorului acestora, iar cealalta a fost ignorata. in urma acestui experiment, planta care a fost lasata la o parte a murit.

jolie
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Parca vad peste catva ani un alt tom-barr va propune astfel: CO2 3 bule/secunda, si 2 piese clasice pe jumate de zi.

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Auratus
Junior member
[Avatar]

IP:

Ma mir cum nu a aparut Rebella si pe acest topic. In rest...e tot tacamul.
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Auratus wrote:Ma mir cum nu a aparut Rebella si pe acest topic. In rest...e tot tacamul.

Iar eu ma mir cum de ai aparut tu. Domnule...parlamentar din satul cu ministri.
Pana la a face comentarii deplasate, am sa te rog sa ne povestesti cate ceva despre tine. Ca asa mi se pare cat de cat civilizat.
Iar problemele personale la lasi la marginea tastaturii, nu vii cu ele aici. Ok?

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Auratus wrote:Ma mir cum nu a aparut Rebella si pe acest topic.

Asta e un atac urit din partea ta, te rog sa-ti vezi de treaba si sa ne lasi pe noi sa gospodarim forumul.
Sper ca n-ai temperamentul unui auratus .

Poze: smilie ... Poze cu plante
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Auratus wrote:Ma mir cum nu a aparut Rebella si pe acest topic. In rest...e tot tacamul.

Poti dezvolta te rog ? Ne stim de undeva ? Te-am calcat pe vreo batatura ? Cu siguranta prezenta mea pe acest forum nu este atat de raspandita prin topicuri incat sa fii indreptatit sa scrii asa ceva. Nu de alta dar chiar nu am timpul necesar sa scriu nici macar in majoritatea topicurilor, d-apoi in toate
PS Indiferent de temperamentul lui...cu siguranta nu vrea sa il cunoasca pe al meu
PS2 Iata ca sunt si eu prezenta pe acest topic, sper ca ai parte de un orgasm intelectual acum ...sau poate un brainstorming macar

Until you find someone worth dying for, you never really live.
beez
Member
[Avatar]

IP:

cei de la mythbusters au testat efectul muzicii asupra plantelor (nu acvatice) si rezultatul a fost ca nu muzica clasica favorizeaza cresterea,ci rock-ul heavy metal )..foarte ciudat,dar e dovedit stiintific.
ps: sa nu credeti ca sunt rocker ,si nici ca am ceva cu rock-ul
m_3
Senior member
[Avatar]

IP:

beez wrote:sa nu credeti ca sunt rocker

Si daca erai ce era? Nici eu nu sunt roker, dar sunt destule piese rock pe care le ascult cu mare placere. Singurul gen de muzica (daca se poate numi asa) pe care nu pot sa il inghit in nici un fel (Dumnezeu mi-e martor ca am incercat, de dragul unora dintre amici ) sunt manelele... Am si o presimtire ca nici plantelor mele nu le-ar placea....
Auratus
Junior member
[Avatar]

IP:

Alber , Porcu' , Rebella , sunteti dusi cu capul frate......... ce zic eu si ce intelegeti voi. N-am nimic cu nimeni , stati linistiti.
Jolie
Member
[Avatar]

IP:

toti am luat-o ca pe o insulta, doar ca ei sunt mai in masura de a-ti atrage atentia.

jolie
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Giany a declarat ca s-a lamurit.
Auratus ne-a parasit cu aceasta ocazie.
Se inchide aici.

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: