[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
First AAC 2010 Results  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

RSV wrote:Poate primim si ceva comentarii din partea ''maestrilor"" sa vedem cu ce am gresit

Pun pariu c-o sa comenteze c-avem prea multe specii de plante ....... unii din noi .

Poze: smilie ... Poze cu plante
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

"We are improving the AAC Gallery for a better visitor experience"
Oare cat va dura asta ? Vreau sa vad si eu acvariile ...

Until you find someone worth dying for, you never really live.
cibserg
Senior member
[Avatar]

IP:

Da. Si eu sunt dezamagit.
Oare nu au avut experienta concursului de anul trecut? Puteau sa previna cumva acest neajuns.

^Made in Iasi^ sau ^Buturuga si fluturi^ sau ^Terra fructuarius^ sau ^Pe urmele primaverii^ sau ^Hai la munte!^ sau ^Cycle of life!^
[WWW] [Yahoo!]
narcis.b
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Si eu abia astept sa vad galeria,mai ales primele locuri ,sa-mi creez si eu un "model" de urmat ,evident ca ma simt jenibil,locul 144 ,stiu,am gresit!Am pus si un pic de "rosu" in acvariu,promit ca urmatorul sa fie cel mai tern acvariu ,super monocrom! Pentru ca tot avem asa super emoticoane pe forum ofer gratis juriului AAC smilie !
Si tuturor romanilor ce au participat felicitari, ,probabil avem alta scara a "valorilor acvatice" ,personal am vazut acvarii ,pe acest forum,super!
[Email]
pomi
Senior member
[Avatar]

IP:

Au rezolvat cu linkurile...

Puteti sa va clatiti ochii

Biotop Malawi || Biotop Amazon
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Felicitari participantilor !
Poate explica cineva cascada de pe postul 7 ?
http://www.aac.acuavida.com/gallery/AAC_2010/mini_acuarios/P0083/
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Este vreo bucata de plastic, dar mai mult cred ca ar fi ceva sticla topita ( dupa culoare si aspect ) pe ansamblul pietrelor si bineinteles integrat in restul "peisajului".

Edit. Pardon, vezi ca descrie mai jos cum este realizata cascada. Am vazut asta dupa ce postasem.

This message was edited 1 time. Last update was at 22/06/2010 20:13:26

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

http://www.aac.acuavida.com/gallery/AAC_2010/mini_acuarios/P0058/P0058.jpg.html
Asta e superb!!! Are suflet, personalitate...e viu!!! Mai reusit decat locul 1 si 2 impreuna.

O sa ma uit si la restul cand o sa mai am timp si o sa mai comentez atunci

Until you find someone worth dying for, you never really live.
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Tank size (Length x width x height): 160x52x60cm

Plants:
Hemianthus callitrichoides

Lightnin:
4x58w T8(6.500°K)

Fertilization, CO2, Substrate:
Co2:20mg/l

Un mic extras de la ce zice castigatorul locului intai la acvarii mari.

Sa facem o mica observatie, inaltime bazin - 60 cm, lumina cu tuburi t8 si co2 undeva la 20mg/l. Nu stiu cum a reusit sa creasca Cuba in halul ala. As vrea un raspuns de la un adevarat "horticultor" acvatic, daca se poate. Eu cred ca si aici se merg pe anumite considerente sau pile sau mai stiu eu ce ca, competitie in adevaratul sens al cuvantului nu este. Sau cel putin sa divulge si ei un minim de cerinte ca sa stii pentru ce sa te zbati. Sa zica, ba frate, noi mergem pe premisa ca cel mai frumos acvariu tre' sa fie monocrom, sa aiba cele mai proaste dotari( sau barem mintiti in legatura cu ele) si maxim 3 tipuri de plante. Tu ca fericitul te prezinti cu o lucrare adevarata si zbang, esti pe ultimul loc. WTF. Scuzati-mi franceza stricata. Eram cat pe ce sa fac si eu prostia sa trimit o poza pentru sectiunea nano, dar na, zic ca nu am cum sa ma prezint eu cu prastia mea ca stric numele Romaniei, las pe ceilati confrati mai priceputi sa tina piept cu dusmanul. Acum chiar imi pare rau ca nu am concurat, la cum arata acvariu cu mici modificari, dupa standardele lor luam locul intai. Glumesc evident, dar ....

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: