[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Tocmai mi-am cumparat un acvariu de 130 de litri  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
narcis.b
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Nick4youtoo wrote:Ciclarea ma omoara... In concluzie ar trebui sa iau acvariul de la zero dupa cum am spus si eu.

Ia in consideratie ce ti-a spus Adrian.E crept ca inceputurile sunt dificile,dar efectul de dupa,merita,sa vezi sistemul tau cum se dezvolta armonios.Asa ca la treaba!
Spor si santem langa tine sa te ajutam!
[Email]
Nick4youtoo
Junior member
[Avatar]

IP:

O sa tin cont de fiecare sfat si va promit ca asa voi face, acum prioritatea mea este sa iau substratul si sa schimb pietrisul artificial! Va multumesc mult de tot pentru sfaturi!
[Email] [Yahoo!]
Jolie
Member
[Avatar]

IP:

e bine sa alegi un substrat care are si o gama buna de fertilizanti ca sa nu amesteci marcile.

jolie
Nick4youtoo
Junior member
[Avatar]

IP:

Tin sa va anunt, ca dupa ce am schimbat 3 zile la rand cate 20 de litri de apa din acvariu, apa si-a revenit si plantele au inceput sa creasca, deocamdata le e bine. Dar cu prima ocazie cand am pe mana bani, ma duc sa cumpar alt pietris si substrat. Ceea ce speram, s-a adeverit si sunt destul de mutumit deocamdata pana si pestii din acvariu se simt destul de bine, carasii au inceput sa se joace, inaota liberi, sunt foarte mandru de ei, sunt niste pesti frumosi, dar nu foarte curati. A cam inceput sa imi placa sa ma balacesc, abea astept sa trebuiasca sa schimb toata apa din acvariu ca sa pot pune substratul si alt pietris. Va multumesc pentru sfaturi!

This message was edited 1 time. Last update was at 11/02/2010 20:26:21

[Email] [Yahoo!]
M.Mihai
Senior member
[Avatar]

IP:

cand ai venit sa iei melcii de la mine de ce nu ai spus ce problema ai cu substratul?te ajutam eu cu 20 kg de pietris .tot donatie
[Email] [MSN]
Nick4youtoo
Junior member
[Avatar]

IP:

Daca stiam ca aveati pietris va spuneam si de el, oricum este binevenit daca il mai aveti, pentru ca inca nu am ajuns sa cumpar de la hornbach! Multumesc pentru melci!

This message was edited 1 time. Last update was at 15/02/2010 09:22:15

[Email] [Yahoo!]
M.Mihai
Senior member
[Avatar]

IP:

da il mai am si l-am cumparat tot de la hornbach.ma gasesti seara dupa ora 18-30
[Email] [MSN]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: