[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Un nou inceput  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
providra18
Member
[Avatar]

IP:

Va salut pe toti cu respect ! De o buna bucata de timp nu prea am mai postat pe forum, dar acuma am nevoie de sfaturile si indrumarile dvs.
Am un acvariu homemade de 64L, care l-am folosit cu placere timp de 2 ani, cu specii de pesti foarte bine cunoscute xipho, guppy, molly etc. In tot acest timp, nu am mai schimbat substratul si de o vreme au inceput sa-mi moara pestii.E posibil asta din cauza substratului?
Am desfiintat acvariu, l-am curatat foarte bine, cu apa calda, fara nici o solutie si acum as vrea sa-l fac din nou folosind produse profi.
Va rog sa-mi spuneti pe ce as putea merge; eu m-am gandit la jbl, dar nu stiu exact ce anume, ca sunt o groaza de produse. As merge pe niste plante ceva mai pretentioase, dar tot asa, nu stiu ce lumina ar trebui sa am, ce si cate neoane mi-ar trebui. Va rog, niste sfaturi, pareri.
Va Multumesc !
[Email] [Yahoo!]
Daniela76
Member
[Avatar]

IP:

Salutare,
De ce au murit pestii tai e greu de spus mai ales daca nu ne dai amanunte (cati pesti ai avut, de cand, ce substante mai adaugai prin acvariu, ce filtru ai, etc, etc).
JBL e bun, eu merg pe Dennerle si sunt foarte multumita. Acum depinde, fiecare o stie pe a lui. Daca vrei plante pretentioase trebuie sa ajungi treptat pe la 1w/l +fertilizanti, substrat potrivit.
Ce latime are acvariu?

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: