[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
olarpetru
Unripe member
[Avatar]

IP:

as dori sa fa un acvariu cu apa sarata cu lungimea de 2 m.daca m-ar putea ajuta cinev cu niste ideei.si as dori sa stiu daca trebuie capac sau nu.si cum se face fundu acvariului.multumesc
[Email]
stefanp
Moderator

IP:

Practic tu ce ne ceri?
Sa-ti explicam totul de la a la z, nu? Pune mana si citeste, dupa care vino cu niste intrebari mai punctuale, nu doar "Vreau acvariu, cum se face?" ...

Si pe de alta parte, vrei sa incepi cu un acvariu de 2 metri lungime? Ai idee ce inseamna asta? Si cam ce cheltuieli presupune? Si acvariu marin?

Inca am ochii cascati...

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

olarpetru wrote:as dori sa fa un acvariu cu apa sarata cu lungimea de 2 m.daca m-ar putea ajuta cinev cu niste ideei.si as dori sa stiu daca trebuie capac sau nu.si cum se face fundu acvariului.multumesc

uite ce te sfatuiesc eu, inainte de toate trebuie sa mergi la rubrica Despre noi unde ne spui cine esti , de unde esti, si ce experienta ai in acvaristica( un incepator are intotdeauna nevoie de alte sfaturi decat un avansat, iar noi nu stim cu cine stam de vorba, ce fel de sfaturi sa iti dam). Apoi vei accesa rubrica Atelier, unde vei gasi mai toate informatiile pe care le ceri. Dupa aceea vei continua topicul acesta unde vei particulariza dorinta ta de a face un acvariu conform conditiilor tale de: experienta, locuinta, posibilitati financiare, etc. Ceea ce trebuie sa stii din capul locului este ca un acvariu de apa dulce daca nu ai nimic cumparat, la dimensiunile tale costa undeva intre 2-3000 euro( plus minus), iar daca te gandesti la reef inmulteste suma poate de doua, trei, sau chiar patru ori.

This message was edited 1 time. Last update was at 14/02/2012 07:43:01

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: