Vand urmatoarele:
1) Acvariu 60x30x35, 63L, fatetat, lipituri industriale cu silicon transparent. (marca Ocean Free). Acvariul are o portiune a ramei capacului taiata, a fost folosit cu un filtru hang-on. Se poate vedea in poze zona taiata.
Contine filtru biobox jewel, care insa are pompa arsa. Cumparatorul il poate pastra sau nu. A se considera bonus.
De asemenea, acvariul vine cu tot cu stativ eheim jagger, culoare fag.
Sticla nu are nici o zgarietura.
Pretul pentru tot pachetul este 200 lei.
2) Filtru intern hailea RP-400, fara medii.
Pret 20 lei.
3) Incalzitor hailea 50w.
Pret 10 lei.
4) Filtru intern resun mini, fara medii.
Pret 10 lei.
5) Lemn mopan, ~40cm.
Pret 30 lei.
6) Incalzitor aquael 25w.
Pret 20 lei.
7) Filtru intern aquael fan3, cu buretele original.
Pret 30 lei.
8) Incalzitor aquael 200w.
Pret 35 lei.
9) Biobox resun BF200, fara medii.
Pret 40 lei.
10) 1L sera siporax.
Pret 25 lei.
11) Sterilizator UV auqa-medic, 9w, + tub UV-C 9W nou, nefolosit. Tubul original este folosit ~500ore.
Sterilizatorul vine cu adaptoare pentru furtune de 12/16mm. Cred, repet, cred ca le am si pe cele de 16/22mm, insa nu sunt sigur. Daca sunt, se considera bonus. Exista posibilitatea achizitionarii lor separate, sunt consumabile. (vezi reef)
Pret 150 lei.
12) Acvariu home-made din sticla de 3mm, fund de 8mm. Dimensiuni: 32x13x26cm.
Pret 10 lei.
13) Acvariu nano + lampa boyu 9w cu tub pl 6400K. Acvariul este luat din HB, lipit cu silicon negru si are dimensiunile: 30x20x20cm.
Pret 55lei.
Toate produsele sunt in stare de functionare. Unele au depuneri de calcar/piatra, pe care le va curata cumparatorul cu otet, sau orice altceva are la indemana.
Pentru produsele pe care le voi trimite cu posta romana se adauga 10lei la pretul din topic. Din anumite considerente, unele lucruri NU se trimit prin posta romana, altele nu se trimit deloc, se predau decat personal. Mai multe detalii si lamuririri pe pm/ym.
PS: echipamentele nu sunt curbate, nu stiu de ce au iesit asa pozele.
Contact pe PM sau YM: aco_008 .