[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
un sfat daca se poate  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
topy86
Junior member
[Avatar]

IP:

Doresc sa achizitionez un sistem Co2 pentru acvariul meu (160l net)

Am gasit ceva pe un site in Germania si as vrea sa stiu daca este ok sau nu.

Am trecut descrierea sistemului mai jos

CO2 complete pant 2000 - with magnetic valve - reusable system

Complete CO2 plant for freshwater aquaria. Contains high quality components in industrial standard quality.
The CO2 system contains:

* CO2 bottle 2 kg . Industrial quality made in Germany. Filled with pure CO2 with permission for food usage.
* CO2 pressure reducer with 2 manometers and needle valve. The needle valve you can adjust very exactly the flow of CO2. The Manometers are showing the bottle and the working pressure.
* Ceramic CO2 reactor. High quality ceramic membrane reactor. When filled 2/3 with water, then the reactor can also be used as bubble counter when visible mounted.
* CO2 hose. 2m black stable CO2 hose.
* Check valve. Special CO2 Check valve with safe mounting and threaded connections.
* Magnetic valve. Quality magentic valve - made in Germany. Usable as night shut off by timer. Or for constant pH value controlled by a pH controller.
* Manual for easy set up within 5 minutes in german and english language.
* 2 years guarantee.

Multumesc

Rabdarea incepe atunci cand nu mai ai rabdare
[Yahoo!]
crimson
Member

IP:

si care e sfatul pe care il ceri?
kovaly
Junior member
[Avatar]

IP:

CO2-ul este bun din start, acuma fiecare in functie de buget va alege ce sistem sa achizitioneze, eu unu zic ca daca pretul este rezonabil sa il cumperi.

Ape limpezi
[Email]
topy86
Junior member
[Avatar]

IP:

Vroiam sa stiu daca a mai achizitionat cineva si daca e fiabil

Multumesc

[Yahoo!]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Nu am achizitionat asa ceva, dar am un sfat ...

Butelia mi se pare mica, si s-ar putea sa ai probleme la reincarcare. Inainte de a da ORICE comanda, cauta acel centru de reincarcat CO2 de langa tine, si confirma ca poti incarca acea butelie (va trebui sa spui volumul) - pentru ca vei risca sa dai niste bani si sa fii nevoit s-o retrimiti la producator s-o incarce, cand se termina.

Pentru a evita situatiile de acest gen, ori cumperi o butelie mare (10Kg sa zicem), ori mergi pe instalatii cu butelii mici de unica folosinta, si tot continui sa comanzi rezerve. Depinde de acvariul tau si cat de mare e, caci poate deveni scump cu butelii de unica folosinta.

Later edit: 160L -> nu merge cu butelii de unica folosinta ... poate doar cu instalatii JBL de 500g de unica folosinta (pentru instalatiile lor specifice).

This message was edited 1 time. Last update was at 02/02/2012 21:15:26

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
M.Mihai
Senior member
[Avatar]

IP:

poti sa arunci un ochi pe la colegi nostri de la sectiunea vanzari,poate gasesti ceva la jumatate de pret si o mai buna calitate!
[Email] [MSN]
topy86
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc frumos pentru sfaturi

[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: