[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
comportament carasi  XML
Forum Index » Cyprinidae
Author Message
kpac
Junior member

IP:

O intrebare care ma macina Dupa ce se plictisesc de cautat mancare prin pietris si bineinteles ca nu gasesc se muta la suprafata apei cu cautatul si mai gasesc niste bule mici pe marginile bazinului si atunci se produce un sunet destul de enervant, parca pate cineva cu palma pe suprafata apei mi se intampla numai mie sau e ceva obisnuit ?
[WWW] [Yahoo!]
bogdan.filip
Junior member
[Avatar]

IP:

Este un lucru obisnuit.

shine on you crazy diamond
[Email] [Yahoo!]
kirra28
Member
[Avatar]

IP:

e foarte obisnuit.ai mei ''bat din palme'' toata ziua.ar manca orice seamana cu mancarea

why drink and drive when you can smoke and fly?
[Email] [Yahoo!]
Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

kpac wrote:O intrebare care ma macina Dupa ce se plictisesc de cautat mancare prin pietris si bineinteles ca nu gasesc se muta la suprafata apei cu cautatul si mai gasesc niste bule mici pe marginile bazinului si atunci se produce un sunet destul de enervant, parca pate cineva cu palma pe suprafata apei mi se intampla numai mie sau e ceva obisnuit ?

sunt totusi niste pesti mai mari, este normal sa loveasca apa cu mult mai multa putere decat un guppy sau xipho
de astfel de zgomote am si eu parte, mai ales cand se bat pe mancare si sar stropi mari de apa

Daca nu poti face mutari geniale, macar greseli fatale sa nu faci.
[Yahoo!]
kpac
Junior member

IP:

sunetul nu e produs ca se lovesc ei de apa .. si cand cauta mancare la suprafata apei si dau peste bulele de aer care sunt pe marginea bazinului incearca sa le manance
[WWW] [Yahoo!]
kpac
Junior member

IP:

de ceva timp 2 carasi il tot fugaresc pe al 3 lea non stop. nu i-am mai vazut asa pana acum . se joaca sau ce ?

[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Cyprinidae
Go to: