[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Guppy agresiv  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
tizzle
Member
[Avatar]

IP:

Acum cateva zile am decis sa scot din maternitate un pui de guppy, care mi s-a parut suficient de mare sa'si poarte de grija, in acvariu. Dupa cateva zile am observat ca's toate bune si frumoase si am scos un al 2'lea pui. Din nou, nici o problema. Ambii pui preferau sa stea deasupra filtrului intern, deoarece acolo se pot feri de scalari, care se cam dau la ei.
Al 3'lea pui scos din maternitate, prefera acelasi loc doar ca era un pic fugarit de primul pui, care intre timp a inceput sa se plimbe relaxat prin tot acvariul, fara frica de scalari. Urmatoarea zi am gasit ultimul pui mort, pe fundul acvariului, cu o bucata de cap lipsa

A fost muscat de scalar sau de primul pui? mentionez ca gura scalarului e destul de mare , a.i. l'ar fi putut inghiti.

Acum ar mai fi un pui suficient de mare caruia as putea sa'i dau drumul in acvariu dar mi'e teama sa nu sfarseasca ca predecesorul lui.Ce ar trebui sa fac? Mentionez ca in acvariu am 8 guppy maturi ( 3m + 5f ) 2 ancistrus si 2 scalari.
De asemenea acvariul nu e plantat.

This message was edited 1 time. Last update was at 26/01/2012 17:14:00

[Email] [Yahoo!]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Pai la un moment dat, inevitabil va trebui sa ii dai drumul in acvariu. Mai lasa-l sa mai creasca putin.
Banuiesc ca stii ca nu ai cea mai fericita combinatie de pesti, dar totusi de ce nu il plantezi ?

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
tizzle
Member
[Avatar]

IP:

stiu ca nu prea merg scalarii cu guppy.
am vreo 3 fire de plante doar ca's mici , astept sa creasca mari.

e posibil sa fie mancat de primul pui? chiar daca erau frati? nu ca si'ar da seama de asta da au stat impreuna ceva timp in maternitate
[Email] [Yahoo!]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Primul suspect e scalarul, nu alt gupp. Chiar daca nu l-a mancat pe tot odata, nu inseamna ca nu a fost el.

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
cocolino
Member
[Avatar]

IP:

eu am pierdut in trei zile 27 neoni intr-un acvariu de scalari, guppy nu am vazut sa se manance intre ei.
[Yahoo!]
tizzle
Member
[Avatar]

IP:

@eugen ai avut dreptate
Astazi am gasit al 2'lea pui un pic ciufulit, si am vazut cum scalarul se dadea la el. Cu siguranta scalarul a facut si prima victima. Am mutat puiul inapoi in maternitate, in speranta de si'a reveni

This message was edited 1 time. Last update was at 27/01/2012 11:43:25

[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: