Baieti, o intrebare de om prost.
Herbtana se adauga preventiv, o data cu noile vietuitoare, sau doar in cazul in care observ ca se streseaza si se umplu de bube?
This message was edited 1 time. Last update was at 19/04/2016 10:22:41
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
Shubi wrote:Asta da ambitie, de un an o ti in tine
Nu chiar, dar sunt baiat cu bun simt si ajunge odata sa-mi faci observatii. Acum nu credeti ca am remediat situatia, dar macar nu am mai pus poze ... Asteptam de la el un exemplu cu asa da, dar ...
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
Mugurel - pleaca bre de aici, ce te legi de lume pe strada? Shubi, dupa posibilitati.. efortul financiar imi cam bate salariul.
Catalin - as vrea sa vad si eu lostritele, dar pentru moment imi bag toti cei 120cm de P... in urgent curier. Sa-i f..a cainii, si azi si maine
dan.pavelescu wrote:Ce spuneti, sa ridic mai mult nivelul acvaristicii sau e ok asa?
Zic sa-l mai ridici, dar tre` sa mai ruleze, sa se formateze gatul si apoi sa vezi ce scoate.
Producatorul nu indica un nivel?
This message was edited 1 time. Last update was at 19/04/2016 11:57:46
IP:
Eu as pune skimmerul in prima camera a sumpului.
Si l-as lasa asa cum este pentru cel putin 24h dupa care se poate ridica la nuvelul dorit.
Sunt sigur ca dupa cateva ore de functionare nivelul nu va mai arata asa de jos