[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare tuturor !  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Sh0oky
Junior member

IP:

Salut,sunt Catalin...pasiune veche insa practica si experienta nule in domeniu. Sper sa iasa ceva bun din asta..

Despre acvariu pot spune momentan ca este de 65 litri dotat cu toate "facilitatile" necesare (recomandate de petshop). O sa revin cu date concrete in cel mai scurt timp posibil.
Pesti:
4 Guppy (3f+1m)
2 Platy (1+1)
2 Molly (1+1)
2 Sanitari

Plante :momentan am doar plante artificiale (silicon) + un decor cumparate din petshop.

Iata si cateva poze: image image image

Primele 3 poze sunt mai recente,dupa ce am introdus pestii si in momentul in care a aparut problema cu culoarea apei discutata la topicul "Apa" iar a-4a este dupa aproximativ 24 ore de la montarea acvariului,inainte sa introduc pestii.

[Thumb - Fotografie0094.jpg]

This message was edited 5 times. Last update was at 15/01/2012 03:56:52

[Yahoo!]
bazil88
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Pentru inceput acvariul este ok ca volum, nici pestii nu sunt multi, ramaii deocamdata la atatia... dar sfatul meu este sa scoti sau sa returnezi "plasticaraia " aia la petshop si cumpara cateva plante naturale.
Despre filtru , lumina si incalzitor nu ai spus nimic ...
Asteptam poze si detalii noi

Sa fii liber nu inseamna sa faci tot ce vrei, ci sa stii ca poti sa vrei.

http://www.youtube.com/watch?v=yKihfekc7Qo

aim icon
stefanp
Moderator

IP:

Cum ziceam si in celalalt topic, scapa de plantele de plastic si pune naturale.
De asemenea, bine ar fi sa scapi si de restul chestiilor colorate si de fundalul din spate. Pune unul de o culoare, negru sau albastru.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit!

Acvariul trebuie sa fie un colt din natura, nu un colt din fabrica de mase plastice. Fiecare lucru artificial din el, il indeparteaza de scop. De asta noi ne chinuim sa ii camuflam echipamentele strict necesare cu plante, ca sa nu se vada.

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: