[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pestii nu rezista!  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
DavidMuller
Unripe member

IP:

Am cumparat acum 3 saptamani cativa pestisori pe care i-am pus in acvariul de al birou alaturi de 2 goopi, un sanitar si 3 pestisori neon, cei care au fost intiail au ramas, iar cei de acum au mai ramas decat 3 din 9. Care sa fie problema?

O alta intrebare ar fi de unde pot cumpara pestisori mai ieftini pentru a amenaja cateva acvarii si in celalte birouri? Ma intereseaza ceva dragut dar iefin si care sa nu necesite o ingrijire speciala, adica decat schimbat o parte din apa o-data pe saptamana, sa trebuiasca sa le pun mancare si sa le curat filtrul. In piata Obor din Bucuresti erau candva unii cu pesti, mai exista si daca da ce preturi au?
catalos
Senior member
[Avatar]

IP:

DavidMuller sa nu crezi cumva ca in piata la obor gasesti intotdeauna pesti mai ieftini la pret decat in alte locuri. Pe deasupra achizitionand pesti "de la obor " (auzi cum suna - de la obor) iti asumi anumite riscuri (diverse boli, etc.)

asa ca cel mai bine incearca si urmareste anunturile postate aici la rubrica vanzari si cu siguranta vei gasi pesti.

Daca te ajuta cu ceva pot incepe prin a iti oferi eu (sub forma de donatie) un mascul de xipho (exemplar matur) precum cel din imagine
image

This message was edited 1 time. Last update was at 14/01/2012 15:11:15

[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Am mutat aici topicul, intrucat acolo unde ai postat n prea avea ce sa caute. Vezi ca ai cateva sfaturi si reguli pe care trebuie sa le urmezi atunci cand ai probleme cu pestii, sfaturi pe care le gaseti chiar la inceputul acestei sectiuni. Pana atunci si pana rezolvi si cerintele forumului prezentate in celalalt topic deschis de tine, inchidem si aici.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: