[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Disparitie mustati hoplo  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
mariaienesel
Junior member
[Avatar]

IP:

Acum un an cand pestii mei aveau 6 ani la un hoplo i-au disparut 2 din cele 4 mustati. Mananca bine, e ok ca sanatate. Cand nu i-am mai gasit mustatile m-am ingrijorat, dar apoi am vazut ce fericit e si am zis ca e minune de la dumnezeu ca nu are nimic . Din ce am citit pe site mustatile se mai pot "topi" sau rupe partial, dar ce e ciudat e ca celelalte 2 mustati arata foarte bine, iar perechea lui e super ok. De mentionat ca unul din hoplo (nu mai stiu care ) a sarit in urma cu doi ani din acvariu pe parchet de la 1,5-2 m, din nou o minune ca nu a patit nimic (atunci era in oala ca ii schimbam apa). Am cautat prin casa si acvariu mustatile, nu le-am gasit, poate nu am cautat bine, ca am mai dat cu aspiratorul .
Vreo explicatie ?

Nu judeca oamenii dupa dimensiunea acvariului lor, judeca-i dupa cunostintele lor...
mariaienesel
Junior member
[Avatar]

IP:

16 vizualizari si nimic...

Nu judeca oamenii dupa dimensiunea acvariului lor, judeca-i dupa cunostintele lor...
Technics
Member

IP:

mariaienesel wrote:16 vizualizari si nimic...

Probabil ca cei care au vizualizat pana acum postarea ta (printre care si eu) nu au o explicatie foarte solida pentru situatia asta.
Pentru moment ramane doar sa-i monitorizezi si sa fii atent la comportament, care spui tu este destul de bun.
Am si eu un hoplo de aprox 12 cm si am observat deseori ca nu prea da mare importanta daca este cineva sau ceva in calea lui atunci cand vrea sa ajunga la ceva sau undeva ...
Oricum daca s-a intamplat sa-si fi pierdut cele doua mustati din diferite motive cu siguranta nu le vei mai gasi in acvariu deoarece este foarte posibil sa fie mancate.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu ceva mai concret.
O zi buna.

Forum Index » Catfish
Go to: