[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Inca un peste mort :(  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Blondu00
Junior member
[Avatar]
IP:

Salutare la toata lumea....dupa problema de ieri cu guppy azi dimineata mi-a mai murit un xipho cu coada spada .cauza necunoscuta din nou.nu am observat nici o boala sa zic asa la acest xipho dar tin sa mentionez comportamentul agresiv al unei alte femele xipho cu ceilalti pesti.nu stiu daca este gravida sau nu, daca trebuie so mut in alt acvariu (am unul de 20L).atasez o poza cu ambese cazuri si astept sfaturi. scuzele mele daca va stresez cu astfel de intrebari dar chiar nu vreau sa imi moara toti pestii.
Multumesc inca o data
[Thumb - IMG_0062.jpg]

[Thumb - IMG_0058.jpg]

Blondu00
Junior member
[Avatar]
IP:

Blondu00 wrote:Salutare la toata lumea....dupa problema de ieri cu guppy azi dimineata mi-a mai murit un xipho cu coada spada .cauza necunoscuta din nou.nu am observat nici o boala sa zic asa la acest xipho dar tin sa mentionez comportamentul agresiv al unei alte femele xipho cu ceilalti pesti.nu stiu daca este gravida sau nu, daca trebuie so mut in alt acvariu (am unul de 20L).atasez o poza cu ambese cazuri si astept sfaturi. scuzele mele daca va stresez cu astfel de intrebari dar chiar nu vreau sa imi moara toti pestii.
Multumesc inca o data
Chiar nu stie nimeni sa ma ajute?
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Ai facut un test de apa, macar unul de tip 5 in 1, daca da, pune si tu valorile aici. Nu poate nimeni sa ghiceasca ce s-a intamplat. Avem nevoie de mai multe detalii, e ciclat acvariul, ai facut ceva de curand samd ?

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
alexacv
Member
[Avatar]

IP:

Masculul de xipho nu prezinta urme clare ale unei ciupituri din partea femelei (care intradevar e gravida) si nici urme de vreo boala, poate doar coloana putin stramba sa fie un semn.
Alti pesti din acvariu prezinta urma sau comportament cum ca ar fi bolnavi?
Date despre acvariu, filtrare, ciclare, mancare, temperatura poti sa dai?
Cred ca tot tie ti-am zis in alt topic sa faci tratament cu sera omnipur, un medicament cu paleta larga de actiune impotriva bolilor cele mai des intalnite la pestii de acvariu.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: