[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Reactor extern  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
OvidiuGL
Junior member

IP:

Ma intereseaza un reactor extern in buna stare de functionare pentru un acvariu de 125 L . Rog seriozitate !

Astept pm cu oferte . Numai bine !
[Email]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Am eu un reactor extern nou facut de mine , functioneaza perfect foarte eficient. Eu nu l-am mai folosit caci am trecut la discusi.pret 75 ron + posta
[Thumb - 2011-11-28 19.53.22.jpg]

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Habar n-am , l-am testat doar la 5-6 bule pe secunda dupa nu l-am mai folosit pentru ca am bagat discusii.

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

E foarte usor de facut , practic e doar carcasa unui filtru de apa pe care il adaptezi si modifici si ai rezolvat reactorul , este silentios practic nu se aude nimic , dizolva foarte bine co2 , eu am avut o scadere de la 7,2 la 6 si ceva intro singura noapte , dar asta pentru ca iam dat prea mult co2 , dar acum sta in dulap ca nu am ce face cu el , nu cred ca l-am folosit mai mult de 4-5 zile . Multumesc de aprecieri.

L.E. La toate imbinarile am folosit teflon, eu nu ma ocupa cu asa ceva , acesta l-am facut pentru mine , dar nu il mai folosesc ca nu am la cel si decat sa il tin in dulap mai bine il vand cuiva care sa il foloseasca.

This message was edited 1 time. Last update was at 13/12/2011 00:26:52

[Yahoo!]
OvidiuGL
Junior member

IP:

Va salut . Am fost plecat din oras , iar cu ocazia imi cer scuze ca nu am postat un raspuns .

@ Andrei
Nu pun la indoiala randamentul reactorului pe care l-ai facut dar caut ceva gen aqua medic reactor 1000.
Daca totusi nu gasesc nimic de firma , cu siguranta la tine voi apela prima data . Toate cele bune !

This message was edited 1 time. Last update was at 14/12/2011 18:53:28

[Email]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Oki , daca doresti dai un pm eu oricum nu il folosesc , clar nu se compara cu aqua medic dar nici pretul nu e acelasi. spor la cumparaturi.

[Yahoo!]

Forum Index » Cumparari
Go to: