[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
xipho bolnav  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

am o problema cu mascul de xipho care prezinta pe el niste brobonele albiciose, asemeni unor mici bule de aer, temp in acvariu este de 26 de grade 2 filtre unul aqua one 450l/h si unul shen zen 520l/h merg simultan doar 2-3 ore pe zi, apii doar unul singur non stop, acvariul este de 65 l ( colocatarii mai sunt 4 guppyy si cinci tetra micuti). pls help

pestisoru meu de aur
crimson
Member

IP:

pai se numeste gris sau Ichthyophthirius primul pas ar fi marirea temeperaturii la 28 grade si o forma de tratament.. jbl recoamnda ektol cristal impreuna cu punctol.. dar mie asta mi-a deciclat bazinul mic de 30l poate mai recomanda altcineva ceva...

poti da un search pe forum dupa asta pentru sfaturi....

This message was edited 1 time. Last update was at 07/12/2011 23:52:41

stefanp
Moderator

IP:

Daca intr-adevar e gris (vezi pe jbl hospital pe poze), se poate scapa si fara solutii. Eu am scapat cu temperatura crescuta la 28-29 de grade timp de o saptamana si jumatate aproximativ.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

cingo171179 wrote:brobonele albiciose, asemeni unor mici bule de aer

Ba mie nu mi se pare a fi gris, dupa descrierea facuta de tine. Cauta pe jbl.de asa cum ai fost sfatuit. Acolo sigur te vei edifica asupra bolii. Doar dupa ce o identifici corect poti face un tratament.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: