[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
DIY 128L abandonat.  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Pedro75
Unripe member

IP:

Salut forumul ! Si daca-l parcurgeam din scoarta-n scoarta nu abandonam !
Sunt Petru - 36 ani si am facut greseala sa accept o donatie de 1 scalar 3 xipho si alte 2 specii înainte sa am totul pregatit ! Drept urmare: la moartea scalarului a fost jale mare din partea fiului de 8 ani si cum nu doream sa sufere si in zilele ce urmau pana la finalizarea acvariului-mediului pentru restul de pesti, i-am donat la pet-shopul din magazinul Obor.
A rezultat totusi un acvariu de 128 L din sticla de 8 mm taiat la 80X40X40cm care nu curge ! Nu are aspect comercial ( excesul de silicon nu a fost îndepartat si nu am folosit scotch) dar tine apa !! Drept pentru care a devenit disponibil spre vânzare la pret de sticla: 120 RON cu transport la tine acasa daca vrei sa continui proiectul ! Asta e valabil in cartierele Bucurestiului pentru ca altminteri transportul depaseste valoarea bunului !

Acum ca am trecut prin asta pot sa dau si sfaturi: planificarea este cheia succesului altfel vei fi dezamagit!
Trimit poze de pe e-mailul meu: anuntulmeu@gmail.com la cererea ta !
Daca esti hotarât vorbim la telefon !

This message was edited 1 time. Last update was at 03/12/2011 21:08:21

[Email] [WWW]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Sincer.... nici nu stiu unde sa incadrez postul tau ca este 2 in 1
Este o prezentare ...inceputul ...OK
Sfarsitul ...este pentru sectiunea vinzari
Deschide un topic la vinzari
O seara buna