[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Buna ! As avea veoie de niste ajutor  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
kutra
Junior member

IP:

Buna! Ma numesc Popa Patrik sunt din Sibiu si sunt nou pe forum la fel ca si in domeniu acvaristicii.Am nevoie de niste raspunsuri le niste intrebarii (mai complicate pentru mine )!

1. Am un acvariu de 100*40*60 (home made ) sunt bune dimensiunile?

2.Am guppy,xipho,molly si vreu sa ii inmultesc de obicei nu sunt acasa pinala oras 2-3 si as vrea sa imi fac un avcariu special pentru inmultirea lor(fatatoare) cum mi-ati recomanda sa fac acest acvariu ??

3. ce grana ar fii ce mai buna pentru pestii(pt crestere,gestatie,sanatate) pe de 3-4 lunii folosesc hrana din piata ( de la oamenii cu tarabe )este buna??

4.am un capac de acvariu (home made) destul de bine mi-o iesit dar am un singur neon momenta de culoare albastra este bine ?

5.Am mai multe rase de pestii ( nu le stiu toate denumirile) pot sa se bata intre iei?

6. Am melcii de acvariu tot din piata der mior murit toti din ce cauza? nu mai imi cumpar altii pana nu rezolv problema!

V-as fi foarte multumit daka m-ati putea ajuta !

Multumesc!
[Email]
goguloiu
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit.
In intrebarile tale de mai sus ai sintetizat aproape toate problemele de care se cam lovesc acvaristii.
Daca iei la citit topicurile de pe forum in functie de intrebari ai sa gasesti raspuns la toate.
Si eu citesc pe aici de fro 3 luni si inca nu am gasit toate raspunsurile.
Nu ca nu ar fi scris aproape despre orice ci pentru ca e cantitate mare de informatie si trebuie studiat temeinic.
Spor
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

1 . nu exista acvariu cu dimensiuni gresite ,fiecare ce dimensiuni doreste .
2.Exista fatatori in comert pentru pestii vivipari,care pot fi tinute in acvariul comunitar ,dar trebuie sa stii (aproximativ) cind este timpul.
3. De la magazine sau de pe shop on line .
4. Nu.... nu este bun....... Osram 865 si macar 2-3 bc
5.depinde ce specii de pestii ai ...noi nici atita
6. nici noi nu stim cauza daca nu ne dai mai multe detalii
Si cel mai bine ar fi sa deschizi topicuri in sectiunile forumului ,cu ce probleme ai .... pesti,plante ,tehnic,etc
succes

This message was edited 1 time. Last update was at 01/12/2011 20:11:06

Ogar batrin dar.... cu miros fin
kutra
Junior member

IP:

Vreau sa imi fac un acvariu de pestii vivaparii gen
[Thumb - 2152504_2.jpg]

[Email]
kutra
Junior member

IP:

Si m-ar interesa mai exact daca este vreo problema daka confectionez recipientl respectic din plexic si daka est toxic pentru pestii?
[Email]
tizzle
Member
[Avatar]

IP:

Nu cred ca este toxic atata timp cat folosesti silicon special pentru acvarii, dar iti recomand o fatatoare din comert, care poate fi atasata de sticla acvariului cu niste ventuze, deoarece nu cred ca vei avea vivipari care sa'ti nasca non stop

+ e cam inestetica treaba aia
[Email] [Yahoo!]
Maab
Membru de baza
[Avatar]

IP:

salut entuziasmul tau si iti doresc succes, cu toate acestea te rog sa citesti regulamentul forumului vei gasi acolo principiul pe care functioneaza cat si faptul ca este interzis libajul "gen" messenger

Cu stima

De multe ori, e o obraznicie sa nu fii obraznic. (Nicolae Iorga)
[Yahoo!]
kutra
Junior member

IP:

M-am razgandit si voi incerca sa fac chestia asa cu sticla , am incercat astazi cu plecxic si mi-a fost foart greau
In primu rand se taie foarte greauuuu plexicu si nu il poti taia cum trebe . Deci daca v-ar interesa mai bn sa incercatii cu sticla
Va spun eu maine ca incerc cu sticla sper sa fie mai bn !
[Email]

Forum Index » Despre noi
Go to: