[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pui de Protomelas taeniolatus  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
fishtecine
Member
[Avatar]

IP:

Tipul asta, Protomelas taeniolatus mi-a facut pui.
image
Au cam 1cm si asteapta incepand de peste vreo 2 saptamani doritori sa-i creasca. Scriu acum pentru ca o noua generatie se pregateste in gurile mamelor si daca sunt destui doritori ii scot si pe ei pe lumea asta.
As ca va rog PM sa-mi pot face o idee de cerere.

Din trecut
[Email]
fishtecine
Member
[Avatar]

IP:

De actualitate. Mai sunt vreo 30.

Din trecut
[Email]
patrick221
Junior member
[Avatar]

IP:

sal sunt din constanta si m-ar interesa si pe mine o pereche daca mai este valabil si daca se poate bine-nteles
-eu vreau sa ma reapuc de acvariu dupa un stembai de 20 ani si vreau sa incep direct cu un avariu de minim 200 litri eu am experienta in sange ca acvarist deoarece sunt obsedat de tot ce inseamna mare-apa adica mai exact sa intelegi hobby-ul meu este scubadiver ceea ce acum cativa ani am devenit scafandru(nu scafandru de hazna) sau nu de agremend ci scafandru care sa pt munci -una e de agremend si una e sa poti munci pe aceasta meserie ,si ceea ce in ziua de azi asta fac ,iar ca experienta am acumuloato de la fratimiu ca el e scafandru de 80 m eu doar de 21m ,el e deala profesionist iti dai seama iar ca ,cunostinte despre pesti n-oi avea eu asa mari cunostinte dar ma pricem sa cresc pesti ca am avut cand eram mic si m-am ocupat ceva ani de asa ceva pana cand am renuntat din anumite motive personale si doresc de cativa anii buni sa reincep dar tot am amanat dar de cateva zile mi s-a aprins calcaiele bine incat nu mai rezist tentatiei de-a amana si daca reincep vreau sa reincep cu acvariu minim 200 litri ,am gasit unul de 660 litri si unul de 340 ala de 600 litri la 10 milioane vechii adica 1000ron iar celalalt la 6mil vechi adica 600 ron
-momentan cred ca pe ala il voi loa (cel de 1000ron acu sa vad ) sa ma duc zilele astea sa-l vad
-si am vazut anuntul u si am zis sa iau legatura cu tine sa vad daca mai doresti sa dai (iar eu ma refer la o pereche daca doresti )

-ce zici??
[Email] [Yahoo!]
fishtecine
Member
[Avatar]

IP:

La 1cm si ceva nu se pot distinge sexele. Poate peste cateva luni. Cel mai sigur e sa iei 5-6 si din ei se nimereste o pereche. Problema e ca tu esti din Constanta.
Detalii pe PM.

Din trecut
[Email]
danu13
Junior member
[Avatar]

IP:

poti trimite si la braila?vreau si eu cati poti tu sa dai....
fishtecine
Member
[Avatar]

IP:

Imi pare rau, nu trimit in tara. Poate se gaseste vreun prieten bucurestean care sa se ocupe.

Din trecut
[Email]
fishtecine
Member
[Avatar]

IP:

In continuare de actualitate, pentru bucuresteni.

Din trecut
[Email]
Valeria10
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna,
As fi interesata de o pereche, cu precizarea ca mai am intr-un acvariu de 100l un sanitar, un neon si un scalar.

Forum Index » Donatii
Go to: