Link:
Inainte de a cere ajutor medical (ajuta-ne sa fii ajutat).
O fotografie si o descriere a comportamentului ar fi foarte bune.
"Gaura" respectiva poate avea mai multe cauze (septicemie - parerea mea, tumoare provocata de tuberculaza,...)
Uita-te aici:
Despre bolile pestilor - boli bacteriale
Poate gasesti vreo asemanare din descrierile/fotografiile de acolo.
Opreste tratamentul cu triaflavin. E pentru altceva decat ce cred ca ai tu acolo. Bine macar ca l-ai facut in carantina si nu in acvariu. Tratament: antibiotice [Baktopur direct(contine si antibiotice), sau daca nu gaseti asa ceva tetraciclina sau eritromicina (cu dozajul la astea nu te pot ajuta pentru ca nu am folosit personal in acvaristica, poate te ajuta altcineva sau un search pe forum)]
Inainte de a folosi medicamente e bine sa te informezi. Poate pentru viitor:
Despre medicamentele de baza si folosirea lor
Cred ca un incepator dupa ce a citit
Ghidul incepatorului (cu
ciclul azotului cu tot )ar trebui sa citeasca articolele despre bolile pestilor si medicamente (ar trebui sa fie un fel de Capitolul II, aproape sigur se va lovi de ele in primele zile datarita suprapopularii/incompatibilitatilor/etc, asta daca au scapat de [ne]ciclare). Nu ma declar expert, nici macar cunoscator in boli (pentru ca spre norocul meu nu a avut de foarte putine), dar cred ca e o chestie bine de stiut de la inceput simptome + tratamentul la cele mai comune boli. Sper sa iti foloseasca pe viitor toate astea.
In legatura cu pestii (nr + compatibilitate specii) si volumul ... o sa ii las pe altii si sunt sigur ca vei primi ...
sfaturi (Oricum nu im place ecuatia asta: vivipari + carasi + neoni + sanitari [probabil hoplosterum] / 40l(sau chiar mai multi) = echilibru . mie rezultatul imi da = :nu

. Pana atunci da un search repede, citeste cate ceva despre fiecare peste pe care il ai tu acolo cate ceva despre pesti si volulmul acvariului si o sa vezi...
Ii doresc insanatosire grabnica!
[uf, am scris cam tot ce am avut pe suflet aici ca sa nu se mai prelungeasca discutia in 1000 si unul de postulete]