Salut.Tot amenint de ceva timp ca trec la un acvariu mai mare.Primul pas a fost facut deja prin achizitionarea a 20 l manado(cu cei 10 l pe care ii am deja cred ca ajung).Proiectul ar fi urmatorul:
Dimensiuni acvariu:145x40x50(Lxlxh),grosime de 10 sau 12-in functie de bani,funt dublu,intaritoare.
Substrat:Manado,poate si un substrat fertil
Filtrare:...aici o sa va rog sa ma ajutati.In materie de filtre externe sunt total dezorientat.Ma gandeam la ceva cu un debit de 1500-1600 l/h.Iar intervine problema baniilor.As vrea sa ma incadrez in 500-550 lei.
Lumina:Nici aici nu sunt sigur pe ce voi merge.Iar o sa va rog sa ma ajutati.Ma gandeam sa am macar 250 w.
Decor:In vacanta de iarna plec la bunici la Valenii de munte si caut pe acolo,pe dealuri cioate si buturugi.
Plante:Nici aici nu sunt sigur.As vrea niste moss,blyxa,rotala si astept si alte idei.
Pesti:Voi pune ce am acum in acvariul de 60 l si anume 13 neoni rosii si cei 3 ancistrusi.Mai am si 6 rummy nouse dar nu stiu daca o sa ii pun si pe ei.Cred ca o sa ii schimb tot pe neoni.Vreau sa mai cumpar 3 perechi de scalari,inca vreo 20 de neoni,15-20 corydoras.As mai pune o specie..iar o sa va rog sa imi dati sfaturi...oscilez intre gourami,ramirezi si ar mai fi.
Co2:Voi face un sistem ca la carte cu butelie si tot ce mai trebuie.Pe langa butelie,difuzor,ph controller,electrovalva si manometru de ce mai am nevoie?
Incazire: Prin substrat.
Fertilizare:JBL Ferropol.
Si o ultima intrebare...ce firma imi recomandati pentru executarea acvariului?
Multumesc pentru ca va bateti capul cu mine

.O seara placuta si ape limpezi.