[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand electrod PH Dennerle NOU, nefolosit niciodata  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Nou-nout, nefolosit niciodata, a venit in pachet cu un controller Evolution deluxe. Afara se vinde cu 89 de euro pachetul complet (mai ieftin de-atat eu nu l-am gasit)http://www.aquadiskont.com/shop/product_info.php/products_id/2309 In banii astia nu intra expedierea in Romania, bineinteles.

Cuprinde electrodul cu cablu BNC de 3m, care n-a fost scos niciodata din borcanelul cu solutie, cele 3 sticlute (PH4, PH7 si apa distilata) sigilate si ele, si recipientul pentru calibrare.

Am nevoie sa-mi pastrez din set suportul de electrod (de care oricum cei care-si inlocuiesc un electrod defect nu au nevoie, ca-l au pe cel vechi). Suportul se vinde separat cu 8 euro http://www.aquadiskont.com/shop/product_info.php/products_id/1320

Motivul vanzarii este ca, la putin timp inainte sa cumpar controllerul, am primit de la o ruda care lucreaza in domeniul medical un electrod PH profesional, care costa o caruta de bani. De-aia si am nevoie sa pastrez suportul de electrod pentru acvariu.

Electrodul Dennerle (pachet complet mai putin suportul) il vand cu 300 ron (adica mai putin de 70 de euro). Telefon 0771.059.661
Daca cumparatorului ii crapa buza dupa niste Siporax pot sa-i vand maxim 2l din rezerva proprie la 5 euro/litru (asta ca un fel de bonus - separat nu vand Siporaxul)
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Vandut, se poate inchide. Multumesc pentru gazduire.

Forum Index » Vanzari
Go to: