Va salut pe toti!
Dupa 4 ani de utilizare, filtrul meu EX700 a inceput sa isi arate varsta. Si de la o vreme se tot dezamorsa. Mentionez ca butonul de amorsare, ala negru, a ramas blocat in pozitia apasat, l-am pus cu greu in pozitia normala etc. L-am tot desfacut de n-shpe ori (nu nervii de rigoare). In final am pus silicon ca o garnitura in jurul butonului si am vazut ca filtrul se dezamorsa cam dupa 2 zile. Tot era ceva, ca inainte se dezamorsa dupa cateva minute. Si nu vedeam pe nicaieri nici o scurgere de apa. Deci, scapa aer pe acolo.
Dupa un timp, problema a reaparut. Aveam un robinet care parea fisurat, l-am inlocuit. Am schimbat si garnitura canistrei. Prin urmare, trebuia sa nu fie nici o problema aseara dar filtru s-a dezamorsat dupa vreo 20 minute. In momentul de fata, butonul fiind blocat cu silicon (uneori mai sarea de acolo apa cand amorsam) fac amorsarea manual, torn apa pe furtunul de admisie.
Intrebarea mea: pe unde intra aer? Ca dupa un timp, rotorul se invarte in gol.
Va astept cu interes raspunsurile,mai ales ca nu imi permit un filtru nou.
PS: e ok daca golesc filtrul, ilscot din priza si il scufund in apa? ma gandesc ca poate asa vad pe unde scapa aer.
|