[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Am nevoie urgent de ajutor, va rog  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
toco
Unripe member

IP:

In primul rand tin sa`mi cer scuze la operatori pentru ca nu am timp sa caut acum sectiunea potrivita....

Am un acvariu de 250 de L, 2 filtre interne din cele care produc si oxigen, 2 neoane de..., niste plante naturale care nu stiu cum se cheama, 3 carasei si un sanitar de alge. Acum 20 de minute am observat pe unul dintre carasi niste besicutze, am rugamintea daca stie cineva ce sunt si cum se pot trata sa ma ajute. O sa atasez si niste poze pentru a fi mai usor de diagnosticat. Va multumesc !
Si inca odata scuze operatorilor.
[Thumb - ABCD0014.JPG]

kirra28
Member
[Avatar]

IP:

incearca cu verde de malachit 20 picaturi /l , baie individuala de 10 - 15 minute zilnic.Incearca si un tratament impotriva micozelor.Uitate cu atentie si la ceilalti pesti .Boala ar putea fi transmisibila.

why drink and drive when you can smoke and fly?
[Email] [Yahoo!]
kirra28
Member
[Avatar]

IP:

cel mai bine intra aici http://www.jbl.de/de/online-hospital ,seteaza limba elgleza din dreapta sus a siteului...ai mai multe sanse sa stabilesti un diagnostic exact.sper ca iti va fi de ajutor si ca vor fi bine pana la urma pestisorii tai

why drink and drive when you can smoke and fly?
[Email] [Yahoo!]
toco
Unripe member

IP:

Din pacate acel carasel a decedat ceilalti vad ca nu au fost afectati pana acum, o sa le schimb apa mai des o schimbam odata la 2 saptamani acum o sa o schimb la o saptamana de vreo 2,3 ori... Multumesc oricum !

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: