[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ce fel de muschi?  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
Netzu
Junior member

IP:

Este vorba despre un ghemotoc de "muschi" care l-am cumparat astazi! Nu este muschi de java... La magazin binenteles nu au stiut numele! Este ca un burete si imi spuneau in magazin ca filtreaza apa.

1. vreau sa imi spuneti numele daca se poate
2. vreau sa stiu daca creste ( l-am desfacut si l-am prins de o buturuga, am sanse sa creasca si sa se extinda pe buturuga? )

Va multumesc!!
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

riccia ?

image
[Yahoo!]
Dalles
Membru banat
[Avatar]

IP:

Cladophora aegagropila?

[url=http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=10593] )\
>((º>
)/[/url]
Netzu
Junior member

IP:

DA este vorba despre Cladophora aegagropila. Ce imi puteti spune despre aceasta planta?
razvan
Membru banat

IP:

aceasta "planta" ;) este o alga.. ( care pina la urma tot un fel de planta e ;) ) nu este muschi.
si ca de obicei si invariabil, urmeaza "superoferta" de jawa moss, daca esti din bucuresti
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

E o pseudo-alga. Are nevoie de lumina buna si de o apa cu o temperatura de 23-25 grade. Este decorativa. Daca se doreste a se pastra in forma de bila este necesara rotirea ei periodica pentru a-si mentine forma. Se inmulteste prin dividere. Poate fi folosita cu succes asa cum a facut Dalles prin a o prinde de buturuga. Are o crestere lenta daca este in forma de bila.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
angyy
Unripe member

IP:

buna seara! as dori sa cumpar si eu cladophora aegagropla dar nu stiu de unde. eu locuesc in bucuresti ,poate ma poate ajuta cineva!
baj
Member
[Avatar]

IP:

Salut ,se pare ca ultimul post din acest topic are o vechime de 7 ani ...

Posteaza un anunt la sectiunea http://www.acvariu.ro/forum/forums/show/15.page si poate vei avea mai mult succes .

ON : daca nu ma insel gasesti si in "hala" langa piata Obor ,sau la petshopul aflat in subsolul magazinului Obor .

This message was edited 1 time. Last update was at 26/09/2012 00:24:46

image

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: