[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
cumpar plante cu crestere rapida  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
Maab
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salut, am un acvariu de cateva zile si trebuie sa plantez la greu.Daca aveti plantele mentionate la preturi accesibile astept cu interes un semn de la voi

De multe ori, e o obraznicie sa nu fii obraznic. (Nicolae Iorga)
[Yahoo!]
florin27
Member

IP:

Salut,

Iti pot oferi hygrophila corymbosa angustifolia la 2 lei firul, dimensiuni intre 10 si 20 cm, am si mai mari care au iesit din acvariu si sau adaptat perfect de nici nu-ti vine sa crezi ca e o planta care traieste in acvariu! Cred ca iti pot oferi 10 fire.

Tot cu crestere rapida iti pot oferi o specie de echinodorus, red special, cred ca ii zice, daca are lumina buna, frunzele capata o culoare rosie, daca nu sunt verzi. Am 4 bucati la 20 de lei, si alte bucati mai chinuite la 15 lei. In acvariul unde am planta mama, am un peste mancator de alge care se cam da la frunzele tinere. O parte din ele le-am pus in alt acvariu si s-au dezvoltat frumos, acelea sunt la 20 lei.

Iti mai pot oferi anubias nana, plante de diverse dimensiuni, intre 10 si 30 de lei pe bucata.

Nu am posibilitatea sa fac o poza reprezentativa, dar anexez totusi ceva sa-ti faci o idee despre hygrophila si anubias. Echinodorusul nu se vede prea bine, dar cele pe care le-am izolate de Gyrinocheilus aymonieri arata mult mai bine.

Te rog sa ma suni pe 0723233317. Preturile sunt negociabile si doresc sa te sustin in efortul de a planta noul acvariu.

Florin
[Thumb - plante.jpg]

"Birocratia sufoca miracolul vietii. Proliferarea cotropitoare a birocraþiei e un efect al luarii totdeauna in serios a lucrurilor importante si niciodata a celor cu adevarat importante." (Alexandru Paleologu - DESPRE LUCRURILE CU ADEV|RAT IMPORTANTE)
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Maab
Membru de baza
[Avatar]

IP:

salut, multumesc.nu mai este valabil anuntul.tin cont de contact pentru viitor

rog admin. sa inchida topicul

De multe ori, e o obraznicie sa nu fii obraznic. (Nicolae Iorga)
[Yahoo!]

Forum Index » Cumparari
Go to: