Au mai ramas alge, dar din cate vad eu se desprind. Am micsorat si perioada de iluminare, ca prea exageram (era de la 8 la 18:00, acum e de la 8 la 15:00)
Se pare ca tratamentul cu algicid a dat roade, la o saptamana si ceva acvariul se prezinta bine, n-a mai aparut matasea broastei. Niste poze facute si trimise de un coleg:
This message was edited 1 time. Last update was at 18/01/2016 19:46:52
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
Domnule, multumesc, mai ales ca aranjamentul este mai mult unul de apa dulce, plantat. N-am nici cea mai vaga idee, pentru ca sunt newbie si ma depasesc grav toate problemele astea Probabil ii place lumina pe care i-am oferit-o din preaplinul meu de respect
This message was edited 1 time. Last update was at 21/01/2016 14:53:14
Un mic update. Mi-a mai trimis colegul cateva poze, algele sunt la un nivel decent, tinand cont ca sunt plecat de mai bine de 2 saptamani si nu s-a mai ocupat nimeni de acvariu.
Azi am intrat intr-una din camerele hotelului, trebuia sa masor ceva. Ce sa vezi..
In pat, sedea cracita o Mirandolina, care a fost foarte uimita cand m-a vazut, uite asa a facut: OOOOooooOOOoooOOO!!
Iar in baie, in cadita de dus, o sticla de cola si una de vin "Muschetar" (cel mai penal vin din istoria vinurilor penale)
„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
Ce rau imi pare acum ca nu i-am tras-o si eu Mirandolinei, asa, de pofta
Sebastian, nu la anul, ci cand ma intorc. In februarie reusesc sa achit datoria istorica la prietenul Cristi si prin bunavointa lui voi primi in continuare ce am nevoie pentru startarea acvariului., mai putin un protein skimmer de care trebuie sa ma descurc, nici macar n-am idee de care imi trebuie..