[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Schimb patru pleco si doi hoplo pe alti pesti sau echipamente de uz general  XML
Forum Index » Schimburi
Author Message
Adrian_
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Am urmatorii sanitari de talie mare, in total sase bucati:

1. Pleco superb, peste 15 cm (mai degraba spre 20, nu l-am scos sa-l masor dar e MARE).

2. Doua bucati pleco 11-12cm, iarasi frumusei

3. Un pleco mai mititel, 8-9 cm

La pleco n-am stat sa-i studiez care e M si care F, nu e chiar asa usor si n-avea rost sa stresez pestii de pomana.

4. O pereche de hoplo, masculul exceptional de bine dezvoltat (15+cm) , aripioarele din fata lungi si carnoase, cu varfurile devenite rosietice pe scurt individul are chef de reproducere. Femela este mai micuta, cam 12 cm, dar se prezinta si ea foarte bine.

Intentionam sa fac un acvariu steril de mari dimensiuni, si i-am adunat pentru ca baietii si fetele astea erau numai buni ca sa stranga orice resturi de mancare de pe fund, dar intre timp am cumparat un 180l plantat superb, si gasca avea tendinta sa-l are in lung si in lat, asa ca n-am nimerit cum sa-i scot mai repede de acolo.

In concluzie, sunt disponibili pentru schimburi fie cu alti peste nu scumpi dar sanatosi (specii care nu ara acvariul) , fie cu echipamente acvaristice de uz general.
Acvariul plantat l-am luat cu o puzderie de meci comunitari de care vreau sa scap, daca vrea cineva sa dea niste botii clovn pe pleco&hoplo mi-ar face un mare bine.

tel 0771.05.96.61 sau PM

Forum Index » Schimburi
Go to: