koala wrote:
- sa stii ca 20 de pui mi se par multi, da' fro' 10 bucati tot o sa opresc... 3 mari, 3 mijlocii si 4 mici.
Cred ca urc si eu in autobuz, pentru ca din fraza asta am inteles ca pastrezi 3 masculi mari, 3 masculi mijlocii si 4 masculi mici Evident ca nu intentionat, daaarr, noi asa intelegem
Cred ca urc si eu in autobuz, pentru ca din fraza asta am inteles ca pastrezi 3 masculi mari, 3 masculi mijlocii si 4 masculi mici Evident ca nu intentionat, daaarr, noi asa intelegem
koala wrote:
- sa stii ca 20 de pui mi se par multi, da' fro' 10 bucati tot o sa opresc... 3 mari, 3 mijlocii si 4 mici.
- azi mi-a sosit coletu' cu haleala... e cazu' sa terminam cu prostiile: mancare de pastravi, boabe de pisica, eugenii si biscuiti. - deseara ma apuc sa le mixez... le bag in mojar si, impreuna cu ce mai am eu pe-acasa (Sera, Tetra, etc.), o sa fac un "amestec variat".
- luna asta o sa-mi fac timp si pentru "Marea Epurare".
Daca din 10 pesti nu mi se-alege barem o pereche, va banez INSTANT!
Pe toti, toti carcotasii astia care v-ati hahait pe-aici!
Plm, sa nu ziceti ca nu v-am avertizat!
PS: Comanda a fost facuta pe http://iazuri-acvarii.ro/ si marfa a venit in 3 zile. Ambalata bine, fara nimic de reprosat.
koala wrote:
- deseara ma apuc sa le mixez... le bag in mojar si, impreuna cu ce mai am eu pe-acasa (Sera, Tetra, etc.), o sa fac un "amestec variat".
PS: Comanda a fost facuta pe http://iazuri-acvarii.ro/ si marfa a venit in 3 zile. Ambalata bine, fara nimic de reprosat.
Astia e neseriosi si mistocari. Io is curios care-i treaba cu mojaru? Adica le strivesti si faci pleava?! Haleala de la baietii de mai sus am luat si eu, brava lor.
P.S. Daca or fi numa baieti am eu o fata mare! nea DanP stie... la o adeca pot s-o dau
@Gabi C: Nu vreau sa ma chinui cu biotoape, mai ales ca am peretele ala de piatra care e "marin"...
@dan-iulian: Am luat boabe "medii", da' tot sunt inca mari pentru gura lor... asa ca le sparg in mojar si fac un amestec din toate soiurile.
@restu' carcotasilor: Atentiune, se deschid usile!
Legenda:
- Hikari - boabe mari (rosii)
- Hikari - boabe medii (rosii si verzi)
- mancare "de pastravi" (boabele negre).
Am folosit o scobitoare, ca sa va dati seama de dimensiunile boabelor.
This message was edited 2 times. Last update was at 17/11/2017 19:02:22
- am avut chef de munca, asa ca m-am apucat de dimineata,
- un furtun scotea apa, iar pe partea cealalta spalam peretii cu apa "proaspata".
- am bagat/scos apa timp de 4 ore... dracii m-au gasit! - nu-mi vine sa cred cata mizerie a adunat fundalul de piatra, in cei 2 ani de cand nu l-am spalat.
- abia acum am terminat (15.30), asa ca am lasat apa sa curga si bazinul sa se umple.
- le-am scos si lemnele, in ideea ca urmatoarea "reducere de nitrati" se va lasa si cu fugareala.
- pisoiul m-a asistat constiincios.
PS: Pozele sunt "invers": cea de jos e de la "golire"... cea de sus este "acum".
This message was edited 1 time. Last update was at 18/11/2017 15:39:53