[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Santirari impreuna cu jack dempsey  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
Albert
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutari, de curand am primit un sanitar de la o cunostinta si as vrea sa stiu daca pot sa-l bag intr-un acvariu unde mai am 3 jack dempsey(Cichlasoma octofasciatum) destul de mici.Am zis sa intreb aici si sa nu risc sa il bag acolo si sa se formeze vreun razboi.
Multumesc anticipat

Cocalar hunter
[Yahoo!]
albinik
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutari! Sincer eu tin cu Jack Dempsey, diverse varietati de corydoras si chiar ancistrusi si pleco---nu am avut niciodata probleme!

This message was edited 1 time. Last update was at 25/07/2011 19:20:55

acvaristica este mai usoara decit credem noi!OK?
[Email] [Yahoo!]
tarca.paul
Member
[Avatar]

IP:

Subscriu la ceea ce zice "Albinik"... Hoplosternum thoracatum am avut si eu in combinatie cu ceea ce ai tu, merge si pleco, cory...

A belief that heaven or an afterlife awaits us is a "fairy story" for people afraid of death! S.H
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Zilele astea vorbeam cu un bun, vechi si icredibil de coolt amic care avea citiva Ancistrusi cu sase pui de Cichlasoma (Thorichthys) meeki ....... spun "avea" pentru ca nu-i mai are ( ....... nu zic ca nu-i posibil sa mearga treaba in liniste si pace o vreme ....... da' sansele unor intimplari neplacute cu iz norvegian cresc odata cu pestii.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Albert
Junior member
[Avatar]

IP:

multumesc de raspunsuri...ii mai las separati atunci deoarece tin si la santiar dar si la dempsey si nu vreau ca vreunul din ei sa dea coltu'

Cocalar hunter
[Yahoo!]

Forum Index » Catfish
Go to: