[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand lampa suspendata , reactor co2 si ceva plante  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Vand

Lampa suspendata Dupla Elekra 2, 4 X 39W t5 cu 4 neoane folosite cam o luna din care 3 sunt osram 865 si unul osram 830 . Pret 500 lei .

Reactor JBL Taifun folosit 3 luni in cutie la pretul de 55 lei .

Schimburi accept numai cu ph controller cu sonda si filtre externe . Acolo unde este cazul pot cere si o diferenta in bani functie de produsul oferit.

Un pachet ieftin de plante formati din aproximativ 20 fire de rotala rotundilfolia, cateva fire de fosta rotala indica , vreo 20 fire de amania bonsai actuala rotala indica . Pret pachet 25 lei sau accept schimb cu pogostemon helferi, parvula , creveti amano.

Pentru poze , informatii , negocieri si alte alea nu ezitati sa ma contactati pe pm sau pe mess id donpisote.

ACVARIUL MEU scape by @fanta
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

donpisote wrote:vreo 20 fire de amania bonsai actuala rotala indica .

Sorry pentru off-topic ....... din ce stiu eu Ammania bonsai e total diferita de Rotala, cel putin la mine creste altfel. In plus creste foarte incet. Ochimetric, Ammania bonsai creste submers asemanator cu Rotala emersa. E posibil ca de aici sa apara confuzia.

Poze: smilie ... Poze cu plante
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Cu schimbarea de denumire nu mai stiu nici eu cum le mai cheama .

Asta e amania bonsai care acum ii zice rotala indica http://www.aquaticplantcentral.com/forumapc/plantfinder/details.php?id=317 .

Le tot invart astia de nu mai sti care ce este.

donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Se poate inchide.

Forum Index » Vanzari
Go to: