[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare tuturor  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
catalinul77
Junior member

IP:

Ma numesc Catalin, am 22 de ani, sunt din Constanta, sunt incepator si ma bucur ca am intrat in aceasta comunitate. Pasiunea mea a inceput acum cateva luni cand am primit cadou un bol cu un betta splendes. Am renuntat destul de repede la el pentru ca am vrut ceva mai mare unde sa pot baga atat plante cat si pesti mai multi. Am un acvariu handmade (50x25x30) de vreo 38 l dar numai 30 l sunt cu apa. Substratul : pietris , filtrare biologica (pompa + burete), filtrare mecanica : Fan Filter Plus de la Aquael, incalzitor : Tecatlantis de 50 w, iluminare : un tub Fluora Glo de 15 w. Plante : priscila, vallisneria gigantea, hemianthus micranthemoides. Pesti : 2 aymonieri, 1 sae, 4 neoni, 2 zebre roz, 3 guppy, 2 coridoras albino si 2 sanitari portocali. Imi place mult acesta pasiune si sper sa invat mai multe cu ajutorul vostru...
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit.

Ai cam multe specii de pesti si cam multi pentru volumul acvariului tau. Eu zic sa mai renunti la o parte din ei si sa ramai cu maxim 2-3 specii. Neonii sunt pesti de banc, le place sa fie mai multi, se recomanda un minim de 6. Corydorasii(sanitarii) sunt tot pesti la care le place sa fie mai multi, 5-6 pesti. Si SAE se simt cam stingheri singuri si cresc destul de mari, unde mai pui ca sunt pesti destul de rapizi si au nevoie de un spatiu mai mare. Eu zic sa te hotarasti si sa formezi un banc principal + inca o specie. Sanitarii se tin mai mult la inceput, pentru a ajuta la ciclare pe urma se scot, asta bineinteles daca nu iti plac si vrei sa ii ti si pe urma. Ca sa iti faci o idee citeste link-urile utile din stanga paginii, sus. Bafta si ape limpezi.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
cichlidfan
Junior member

IP:

Buna si bine ai venit Catalin. Si eu sunt de parere ca ar trebui sa scapi de sae si mai ales de aymonieri.
catalinul77
Junior member

IP:

Daa...si eu sunt de parere ca am prea multi pesti acum, cand am mai aflat si eu cate ceva despre acvaristica dar, parca nu mai pot sa renunt la ei si in plus se inteleg si foarte bine. Acvariul este destul de mic ce-i drept dar momentan sunt limitat de spatiu si nu-mi permit mai mult, oricum in viitorul apropiat sigut va fi unul mai mare si mai bine echilibrat. Va multumesc pentru sfaturi. Ape limpezi va doresc de asemenea.
catalinul77
Junior member

IP:

Cam asa arata acvariul meu.
[Thumb - DSC08194.JPG]

Forum Index » Despre noi
Go to: