[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Corydoras albino comportament ciudat  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
catalinul77
Junior member

IP:

Salutare tuturor

Am deschis acest topic pentru a ma ajuta cu un sfat. Am un corydoras albino care de 1 zi sta numai in partea superioara a acvariului si iese foarte des la suprata pentru a lua aer intr-o pozitie verticala, dand si foarte repede din branhii. Eu stiu ca este ceva obisnuit pentru acesti pesti sa mai ia care o gura de aer dar acum cred ca nu se simte bine. Mentionez ca ceilalti pesti se comporta normal. Astept o parere de la voi. Multumesc anticipat.
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Mai tine-l sub obervatie. Poate asa are el chef acum. Oricum, datele oferite de tine sunt inexistente. Ma refer aici la datele despre acvariu, apa, eventuale modificari facute in ultima perioada.
Ne vedem si la "despre noi"?

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
catalinul77
Junior member

IP:

Imi cer scuze ca nu am dat suficiente date. Sunt incepator in acvaristica cat si in folosirea forum-urilor asa ca sper sa ma intelegi.
Am un acvariu handmade (50x25x30) de vreo 38 l dar numai 30 l sunt cu apa. Substratul : pietris , filtrare biologica (pompa + burete), filtrare mecanica : Fan Filter Plus de la Aquael, incalzitor : Tecatlantis de 50 w, iluminare : un tub Fluora Glo de 15 w. Plante : priscila, vallisneria gigantea, hemianthus micranthemoides. Pesti : 2 aymonieri, 1 sae, 4 neoni, 2 zebre roz, 3 guppy, 2 coridoras albino si 2 sanitari portocali. Apa este curata. Singura modificare care am facut-o a fost adaugarea celor 2 sanitari rosii ieri si de atunci se poarta ciudat si coridoras albino al meu. Pot pune si o poza daca este mai usor.

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: