[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Baby Shaq  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
stefanp
Moderator

IP:

bobiciupe wrote:Te intereseaza un detaliu anume?.

Nu neaparat.
Eram doar curios

bobiciupe wrote:
Nu m-am gindit sa bag bile la radacini, mi se pare ca plantele cresc destul de repede si de sanatos si asa, dar e oricum o varianta de luat in calcul pentru viitor.

Ma gandeam ca poate ti-e dor de substrat fertil

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
bobiciupe
Senior member
[Avatar]

IP:

Am comandat si azi am primit 4 litri de seachem matrix pe care i-am indesat in cele 2 filtre externe care il deservesc pe Baby Shaq. Am pastrat doar buretii din primul sertar, atit la Eheim 2073 cit si la JBL e900. Sunt convins ca prin aceasta brusca inlocuire a unui volum atit de mare de material filtrant am mari sanse sa decilez putin acvariul, dar oricum actualul setup isi traieste ultimele clipe de glorie, intre sarbatori sau la inceputul noului an voi da un ALt+CTRL+DEL si voi schimba totodata si stilul: ma bate serios gindul sa renunt la gradinarit si sa apuc pe alte drumuri adica voi vinde/schimba toate plantele din el. ma intereseaza doar plante tip gazon. dacca sunt doritori, ma puteti contacta

This message was edited 1 time. Last update was at 22/12/2014 23:07:22

Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii
[Email] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Pai nu ne arati o poza inainte de final?
Ce ai in gand pe viitor? Un iwagumi?

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
bobiciupe
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu e nimic special de aratat, de aceea nu am mai pus poza. O sa incerc un iwagumi cu bolovani pe care voi lipi niste riccardia si cu un gazon (inca nu m=am hotarit ce fel de). Ca si schimbari de hardware:
- inlocuirea neoanelor care au deja 2 ani vechime
- intentionez sa fac un filtru de substrat cu ajutorul unui powerhead Eheim 1001 din teava prin care sa imping apa sub substrat
- o sa incerc la inceput o ciclare silent, fara lumina, plante si co2 si fertilizant.
- intentionez sa fertilizez cu vimi all in red

Sa vedem ce va iesi. Momentan astept sa treaca sarbatorile si sa pot scoate plantele si sa realizez hardscapeul

PS: Craciun fericit tuturor!

[Email] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Asteptam cu interes noutati

Craciun fericit si tie!

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
bobiciupe
Senior member
[Avatar]

IP:

Asemeni anului nou, Baby shaq se apropie cu pasi repezi de final. Actualul setup va fi dezmembrat in zilele urmatoare, locul sau fiind luat de un nou aranjament ce se doreste a fi o tentativa de iwagumi. Rog un moderator sa inchida acest topic, voi reveni in curind cu un nou jurnal. Pentru toti acesti ani in care actualul setup a existat, as dori sa va multumesc voua, colegilor forumisti ca l-ati urmarit si comentat si m-ati ajutat sa imi sporesc cunostinta si experienta in acest domeniu. Cu siguranta nu as fi reusit fara voi.

PS: La multi ani si ape limpezi tuturor!!

[Email] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Un an nou fericit Bobi!

Inchid acest topic la rugamintea ta, asteptam noul jurnal

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: