[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Constructie acvariu 126 litri  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
bahu
Unripe member

IP:

As vrea sa imi fac sau sa dau comanda de un acvariu cu dimensiunile urmatoare : lungime 90 cm, latime 40 cm, inaltime 35 cm. La aceste dimensiuni este ok sticla de 6mm fara intarituri? Este vreo diferenta de rezistenta intre sticla float si cea diamant (ultraclara) in caz ca gasesc asa ceva? Stie cineva unde se fac acvarii la comanda ok si sa trimita si in alte localitati? ca link-uri pe google am gasit dar poate stie cineva care chiar a facut un acvariu la comanda. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
[Yahoo!]
dj_ando_83
Member

IP:

mie unul mi se pare cam mare lungimea. am unul din sticla de 6mm (90/47/40) si am pus cateva intarituri ( nu se vad toate, dar am curaj sa il arunc de la etaj :d la cum e facut). la ce vrei sa faci as pune sticla de 8 si l-as face de 40 inaltime. arata mai bine. toate laturile ai putea sa le faci cu sticla normala iar cea din fata din sticla clara(sau de care o fi). fundul il poti face si din 2 foi de 6 mm, una pe care sa fie laturile asezate si una intre laturi.
[Email] [Yahoo!]
Antoniot
Senior member
[Avatar]

IP:

bahu wrote:As vrea sa imi fac sau sa dau comanda de un acvariu cu dimensiunile urmatoare : lungime 90 cm, latime 40 cm, inaltime 35 cm. La aceste dimensiuni este ok sticla de 6mm fara intarituri? Este vreo diferenta de rezistenta intre sticla float si cea diamant (ultraclara) in caz ca gasesc asa ceva? Stie cineva unde se fac acvarii la comanda ok si sa trimita si in alte localitati? ca link-uri pe google am gasit dar poate stie cineva care chiar a facut un acvariu la comanda. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

merge facut din sticla de 6 mm fara probleme!

Nu judeca din rezultate!
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: