[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ascunzis pt ANCISTRUS  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
simpfzoli
Membru de baza

IP:

Cel mai usor va puteti confectiona ascunzatori pt mustaciosi din teava PVC cu un diametru de aprox 5 cm. taiat la lungime de 15 cm si la ambele capete lipiti sticla. desigur pe teava trebuie sa faceti o gaura ca sa poata intra. daca dati teava cu putin silicon si il invirtiti in nisip va fi si un decor minunat. ei vor depune icre aici cu mare placere. le place mai mult PVC-ul decit nuca de cocos, asta pot sa spun din experienta.
[WWW] [Yahoo!]
sHeghy88
Unripe member
[Avatar]

IP:

am si eu o pereche de ancistrus si am aruncat o scoica de mare si in ala o depus icrele!cum am oservat ii place scoica foarte tare deoarece deja de 3 ori o depus icre.
simpfzoli
Membru de baza

IP:

nu stiu de ce dar am o retinere de obiectele cu provenienta dubioasa. nu am de unde sa stiu o scoica de mare ce poate sa contina ....
[WWW] [Yahoo!]
flyer01
Membru de baza
[Avatar]

IP:

scoica de mare creste duritatea...
inainte sa bagati ORICE, de preferat este sa il opariti,dar asta numai daca natura materialului suporta temperaturi mai ridicate de 40-60 grade
eu unul am folosit grote din ceramica care se gasesc in comert cand am vrut sa scot pui..pentru mine sunt mult mai ok decat tuburile de pvc ;) am folosit chiar si ulcioare autentice ),foarte ok ca spatiu.
preferintele lor nu sunt ceva stas,de exemplu femela de ancistrus care o am acum sta in un orificiu din un filtru fluval u2,si are locuri cacalau in bazin,dar prefera sa stea acolo...
simpfzoli
Membru de baza

IP:

asa este . pina la urma ei aleg. ascunzisuri din alea tipice eu caut de ceva vreme.
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: