Retardel, aerul trebuie sa plece de cat mai de jos sa aiba timp sa se umple de mizerie, iar ai pus piatra in sus si iar o sa ai apa curata in cupa ampulea. Cand am plecat ieri era juma de cm in cupa, ceea ce era inspre ok, ca ar trebui sa se umple cam juma de cupa pe saptamana.
Pune pompa aia mica reglabila eheim de 300l/h pe care am avut-o la mine acasa, pe fundul bazinului, sa-ti arunce apa inspre intrarea in skimmer.
Pune 2 pietre de aer ca degeaba ai pompa de aer acu daca prin pietrele alea trece tot un fas.
Scoate grilajul ala din curul skimmerului ca restrictioneaza.
Cand o sa-ti dea pe dinafara apa in cupa, asa cum e bagat el acum de abia atunci poti sa zici ca e ok si ca ai ce regla la el, atunci o sa-l ridici un pic mai un sus si o sa fie bine.
This message was edited 1 time. Last update was at 05/08/2015 08:42:43
Jumatatea aia de cm era ce s-a strans in timp, nu de ieri. Chiar si asa, nu ajunge nimic in cupa. N-am cum sa pun 2 pietre, pentru ca n-am splitter.
Cu grilajul cred ca se poate rezolva.
Retardel esti tu cu prietenii tai.
D-aia e tot un radiator, ca se incinge ... ardea de ieri Nu-ti face probleme ca n-are nimic de stricat in el
Daca o sa-i pui doua pietre sa nu-l mai strangulezi poate o sa se incinga mai putin )))) In alta ordine de idei, daca e ceva, stiu ca nu ti-am mai zis, insa mi-a venit o idee, ce-ar fi sa BAGI POMPA AIA MICA EHEIM
This message was edited 2 times. Last update was at 05/08/2015 11:23:47
Ultima oara cand am fost la mama, am vazut intr-un bol tot felul de scoici, cochilii de melci, etc.
Am subtilizat o cochilie frumusica si ieri am pus-o in acvariu.
Freddy s-a abonat la ea si a facut schimb de locuinta instant
Curios este ca ieri dimineata vechea cochilie era plina de alge paroase (am incercat sa le curat cu mana si n-am reusit). Acum este imaculata...