[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Xifo gestant si daca da ce ar trebui sa fac ?  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
adyzds
Junior member

IP:

am un acvariu mic de 20 l cu 8 pesti :2 xifo,2 neoni,2conconius si 2 sanitari ....apa o pun de la robinet cu vreo 20 picaturi de "neptun dezinfekt" pestii eu zic ca se simt bine (mentionez si ca nu am plante naturale,prea mic acvariul)....oricum de ceva timp (2 saptamani) am observat ca unui xifo i s-a umflat burta(nu e neagra ci mai degraba alba cu un pic de negru,foarte slab ,doar pe partea frontala) ...eu cred ca este gestanta....insa am observat ca azi dimineata se comporta cam ciudat ... se urca pana sus dupa care cadea jos unde se misca cam ciudat si repeta urcarea si coborarea ...acum inspre seara nu mai are acest comportament...poate cumva sa fie bolnava?sau se apropie momentul sa fie "mamica"? daca aveti nevoie de alte specificatii va rog sa mi le cereti .....multumesc

This message was edited 3 times. Last update was at 12/04/2011 19:24:06

kzr66
Junior member

IP:

probabil a nascut ,si puii au fost mincati de ceilalti, in perioada actuala ai nevoie de inca un acvariu min 20 l,pt. a o separa pt. urm. nastere ,cum ? documenteazate in acest forum.

Investesc numai in familie si ajut prietenii , daca pot , cumpar numai marfuri de-ale noastre , daca sunt ...
[Email]

Forum Index » Vivipari
Go to: