[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Marine aquarium 100x65x55  XML
Forum Index » Bazine mari
Author Message
Zsido
Clopotaru'
[Avatar]

IP:

Eu daca as fi in locul tau nu as mai baga nici un peste....arata foarte bine si asa! oricum tie iti plac floricelele
bulan77
Senior member

IP:

Un grup de anthias sa faca plimbari prin tot acvariu si asta e

dan_florin
Membru de baza

IP:

[quote=bulan77]Un grup de anthias sa faca plimbari prin tot acvariu si asta e [/quote]

Cu cromisi, as mai adauga eu.
[Email] [Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

dan_florin wrote:
bulan77 wrote:Un grup de anthias sa faca plimbari prin tot acvariu si asta e

Cele mai bune recomandari, ever.
Mor pe rand, cate unul, zilnic... numara pestii, numara zilele si vezi cand te duci iar la cumparaturi.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
dan_florin
Membru de baza

IP:

Ce hiene! Sa nu poti sa-ti spui si tu parerea...
[Email] [Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Cum adica nu pot? Ca uite, tocmai ce mi-am spus parerea.

Serios vorbind:
- anthias e o specie dificila si mofturoasa... au gurile mici si nu mananca orice... sunt sensibili, se imbolnavesc primii si mor inaintea tuturor celorlalti.
- chromis e o specie ciudata si neinteleasa... aparent, sunt pesti rezistenti la orice... da' mor in mod suspect. Se duc, asa, unul cate unul.

Plm, eu nu as putea sa recomand nimanui sa-si ia pesti d-astia.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
CatalinBarbu
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Mai sa stiti ca fara pesti ( adica fara caca si fara mancare multa) e foarte usor sa tii un bazin atata timp cat dozezi Ca, Mg si Kh. Cred ca as putea merge linistit fara schimburi de apa...
Dar parca bazinul fara pesti e gol si lipsit de culoare.
Asa ca raman la varianta cu 1 Flavescens 1 Xanthurum 1 Loricula si 1 Siganus Magnificus
[Email]
bulan77
Senior member

IP:

koala wrote:
dan_florin wrote:
bulan77 wrote:Un grup de anthias sa faca plimbari prin tot acvariu si asta e

Cele mai bune recomandari, ever.
Mor pe rand, cate unul, zilnic... numara pestii, numara zilele si vezi cand te duci iar la cumparaturi.

Am vazut cateva bazine pe net si aratau foarte bine.
In rest cu hraniri frecvente ar trebui sa fie ok.

Oricum era doar parerea noastra ca aspect . Catalin stie foarte bine ce bibani arata mai bine in gradina lui

aurecj
Senior member

IP:

koala wrote:
Serios vorbind:
- anthias e o specie dificila si mofturoasa... au gurile mici si nu mananca orice... sunt sensibili, se imbolnavesc primii si mor inaintea tuturor celorlalti.
- chromis e o specie ciudata si neinteleasa... aparent, sunt pesti rezistenti la orice... da' mor in mod suspect. Se duc, asa, unul cate unul.

Eu am luat acum aproape 1 an un grup de 5 chromisi si 6 anthiasi. In afara de 2 anthiasi care au dat coltul (unul cu rana aia urata la coada, daca-si mai aduce cineva minte, iar altul care s-a sinucis sarind din acvariu), n-am avut nicio problema cu ei. Mai mult, combinatia de verde-albastru a chromisilor cu roz-portocaliu a anthiasilor arata demential si mai si umbla tot timpul impreuna, iar de mancat mi-ar manca si degetele toti, daca m-ar prinde.

Probabil in combinatie cu pesti mari se streseaza si o iau in balarii, nu stiu ce sa zic, dar la mine nu e cazul.
[Email] [Yahoo!]
dan_florin
Membru de baza

IP:

aurecj wrote:
koala wrote:
Serios vorbind:

Eu am luat acum aproape 1 an un grup de 5 chromisi si 6 anthiasi. In afara de 2 anthiasi care au dat coltul (unul cu rana aia urata la coada, daca-si mai aduce cineva minte, iar altul care s-a sinucis sarind din acvariu), n-am avut nicio problema cu ei. Mai mult, combinatia de verde-albastru a chromisilor cu roz-portocaliu a anthiasilor arata demential si mai si umbla tot timpul impreuna, iar de mancat mi-ar manca si degetele toti, daca m-ar prinde.

Probabil in combinatie cu pesti mari se streseaza si o iau in balarii, nu stiu ce sa zic, dar la mine nu e cazul.

Et voila! Asadar, se poate, nu e cazul sa generalizam.
[Email] [Yahoo!]
CatalinBarbu
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Mai mult, combinatia de verde-albastru a chromisilor cu roz-portocaliu a anthiasilor arata demential si mai si umbla tot timpul impreuna, iar de mancat mi-ar manca si degetele toti, daca m-ar prinde.

Ia pune un filmulet asa de demonstratie
[Email]
bulan77
Senior member

IP:

Poate pana la urma sa razgandeste Catalin ;))
Eu am vazut pe youtube un bazin intretinut doar cu aquaforest si ca fauna avea doar pesti in cauza, diferite culori. Arata bestial la capitolul culoare si dinamica. Sunt pe tel si e cam petarda, ca puneam si linkul

Raul_C88
Member
[Avatar]

IP:

CatalinBarbu wrote:Mai sa stiti ca fara pesti ( adica fara caca si fara mancare multa) e foarte usor sa tii un bazin atata timp cat dozezi Ca, Mg si Kh. Cred ca as putea merge linistit fara schimburi de apa...
Dar parca bazinul fara pesti e gol si lipsit de culoare.
Asa ca raman la varianta cu 1 Flavescens 1 Xanthurum 1 Loricula si 1 Siganus Magnificus

Asa te vreau acu' un an jumate am luat 4 chromisi, doar unul a cedat , restul nu-i pot prinde nici damselu nu il pot prinde....are fiecare scorbura lui in piatra
bulan77
Senior member

IP:

acesta e acvariul de care vorbeam

poate umpic cam multi pesti

by koala: Am reparat linkul.

This message was edited 1 time. Last update was at 12/10/2016 15:20:48

aurecj
Senior member

IP:

Well, that's what I call a reef...

Foarte misto acvariul, plin de culoare si plin de viata.

This message was edited 1 time. Last update was at 12/10/2016 15:23:29

[Email] [Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

bulan77 wrote:acesta e acvariul de care vorbeam

Sincer, eu nu cred ca ala e un bazin "de acvaristi".
Adica, ma indoiesc de faptul ca o sa arate le fel de plin, si dupa o juma' de an.

Uitandu-ma la descriere, zice ca e in a 10-a saptamana... adica, l-a ciclat fro' 3-4 saptamani si apoi a bagat pestii.
Care pesti, la momentul filmarii, aveau doar o luna de cand erau acolo.

dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Ce-i frumos, e frumos..

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Da, asta asa e... e aratos si "fatzos", nimic de zis!

CatalinBarbu
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Mda...este acvariul proprietarului Aquaforest. Intr-adevar este foarte animat dar bazinul este foarte mare comparabil cu al meu. Nu stiu daca cu 10 fatze din astea imaginea va arata la fel. Da bazinul e frumos nu zice nimeni, in schimb nu e pe gustul meu. Dpdv al pestilor ma refer...
[Email]
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

De anthias si eu doar din auzite stiu ca-s cu pretentii, dar de chromis absolut de acord cu koala-merg o perioada si dintr-o data incep sa se imputineze on timp ce alti pesti nu au nimic, poate altii au avut ma mult noroc cu ei
[Email]

Forum Index » Bazine mari
Go to: