[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut din spania  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
diddi_katt
Junior member
[Avatar]

IP:

salut tuturor,

Ma numesc Catalin Ceclan, sunt din cluj si traiesc in spania de 5 ani. Primul acvariu l-am avut la varsta de 8 ani, un acvariu de 50 de litrii, foarte suprapolat din cauza ca tata imi lua o pereche de pesti pentru fiecare 10 ce-l aduceam acasa Pe parcurs ce s-a dezvoltat microbu, am ajuns sa am 5 acvarii, cel mai mare de 200 litrii, cu vivipari in general. M-am lasat de acvaristica vreo 3 ani, din cauza mutarii in spania, am dat toate acvariile, cu tot ce aveam in ele, si petru ca mi-a parut foarte rau m-am hotarat sa nu ma mai apuc,, doar ca sunt infectat de-a binelea si n-am putut sa stau foarte mult de-o parte. Azi am un acvariu de 68 de litrii, care gazduieste 15 pesti, 4 Gymnocorymbus ternetzi, 4 Puntius Tetrazona, 3 Xyphophorus Helleri, 1 Xyphophorus Helleri tuxedo, 2 Botia kubotai si 1 femela guppy...filtru intern sera fil 60 de 360 L/h, vibrator de la pacific peche, nu-i stiu denumirea, plante folosesc 3 Hydrocotyle verticillata, 3 Egeria densa, si 2 plante de dimensiuni mici la care nu le cunosc denumirea...ca decoratie folosesc o bucata de drift wood de 12 centimetrii, incalzitor nu am pentru ca nu am nevoie momentan.

victoria surade celor ce se pregatesc^^^^^ANIMUS BELLATOR
[Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Despre noi
Go to: