[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Femela scalar cu burta umflata  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
trandafir
Junior member

IP:

Cine a zis ca ''un necaz nu vine niciodata singur'' bine a mai zis. Doar ce am scapat de gris si acum am o problema cu un scalar, are burtica umflata. Am dat search pe forum dar nu prea m-am lamurit, acolo fiecare mai avea ceva asociat, ba un ochi umflat, ba o aripioara rosie, al meu nu are decat burta umflata. Poate ca unii stiti ca aveam doua perechi de scalari(mascul mai mare+femela mai mica si mascul mai mic+femela mai mare) pe care i-am tinut intr-un acvariu de 60L, si pentru ca se bateau i-am separat. Cat au stat separati au depus fiecare in acariul lor, cand i-am mutat in noua casa de 110L femela mai mare si-a alungat partenerul si s-a dus la masculul mai mare care l-a randul lui si-a alungat si el femela si a primit-o pe cealalta. Atunci m-am gandit ca e ceva normal doar ca a aparut o problema la perechea mai mica, nu a mai depus cred ca de vreo luna daca nu mai mult(inainte depuneau la 10-15zile max), iar azi am observat la femela ca i s-a umflat burtica. Pentru perechea mare inca nu imi fac griji, la ei au trecut 13 zile de la ultima depunere. Credeti ca s-a umflat din cauza icrelor, sau poate tratamentul pentru gris sa-i fi daunat cumva, sau daca e vreo boala cum sa o tratez? Mentionez ca pestele este deocamdata ok, adica mananca, innoata,nu sta izolat. Multumesc si scuze daca v-am plictisit cu lunga poveste a pestilor mei, dar m-am gandit ca poate conteaza.
trandafir
Junior member

IP:

Chiar nu stie nimeni nimic despre asa ceva?

Am citit pe un alt site ca ar fi bun Nala Gram, l-a folosit cineva, ce puteti sa-mi spuneti despre el. Va intreb pe voi, ca daca ma duc la pet shop aia sunt in stare sa-mi dea orice numai ca sa-si vanda marfa.

This message was edited 1 time. Last update was at 29/03/2011 15:14:39

trandafir
Junior member

IP:

''Va multumesc'' pentru sfaturi, pestele a murit aseara.

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: