[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
cichlide africane?  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
mircea_pedro
Junior member

IP:

buna.as avea cateva intrebari.daca ar vrea cineva sa-mi raspunda.am achizitionat de curand un bazin de 450 litri.150cm./60cm/50cm.as dori sa-l populez cu cichlide africane.am cumparat un filtru exterior sunsun cu uv de 1400l/h.plus un filtru intern de 2500l/h.am pietrele pregatite,si as vrea sa stiu daca se poate baga nisip de plaja in acvariu.am mai gasit o buturuga mare de aceea cu gauri.mentionez ca aceasta buturuga a stat mult timp in apa de mare.ani de zile cred.oare se poate spune ca e gata tratata?buturuga am curatat-o cu masina de presiune.
bazil88
Membru de baza
[Avatar]

IP:

dupa parerea mea nisipul de plaja este ok pentru ciclidele africane dar legat de acea buturuga numai tu poti sti daca este ok, toata treaba este sa nu mai elimine tanin.
incearca s-o ti in cada cateva zile sa vezi cum se comporta , oricum este necesara oparirea ei .

Sa fii liber nu inseamna sa faci tot ce vrei, ci sa stii ca poti sa vrei.

http://www.youtube.com/watch?v=yKihfekc7Qo

aim icon
mircea_pedro
Junior member

IP:

merci frumos.mai astept si alte pareri...
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Nisipul de plaja este foarte bun ptr africani...cernut si spalat bine. Lemnul in acvariile cu africani este usor nenatural, desi multa lume il introduce. Daca a stat multi ani in apa, mai ales de mare, sigur nu mai elimina tanin, deci posibilitatea de a acidifia apa tinde catre zero. Ramane doar la gustul tau daca o folosesti sau nu. Personal la africani as folosi strict pietre.

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
mircea_pedro
Junior member

IP:

va multumesc.

Forum Index » Cichlidae
Go to: