[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
valorile aciditatii si duritatii/specie de pesti?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
alix
Junior member

IP:

Sunt destul de proaspat in acvaristica si as dori daca poate cineva sa ma ajute cu valorile ph si a duritatii apei pe specie de pesti si eventual pentru reproducere!
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

alix wrote:Sunt destul de proaspat in acvaristica si as dori daca poate cineva sa ma ajute cu valorile ph si a duritatii apei pe specie de pesti si eventual pentru reproducere!

Poti sa fi putin mai exact? Te intereseaza o specie anume?

Vezi ca pe site gasesti descrierea multor specii de pesti, inclusiv a valorilor duritatii si pH-ului pentru reproducere.
razvan
Membru banat

IP:

post sters de razvan

@ johny -chiar daca ai dreptate in afirmatia facuta ( aia cu starea mentala ;) ) puteai sa o pui putintel mai "poetic" , si nu, nu este cine crezi.

later edit,
este perfect adevarat ca o asemenea intrebare "concisa" merita un raspuns pe masura (adicatelea in batjocura cu care este pusa)
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Ai dreptate, dar eram foarte obosit si am uitat de ghilimele.Era o metafora.Este atat de generala intrebarea incat eram aproape sigur ca e acelasi om.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Si ca sa nu se supere nimeni pe mine uite ca te ajut cat pot.Pe site sunt puse multe articole despre diferite specii de pesti si despre tot ce inseamna acvaristica.Urmeaza linkurile mele si vei gasi unhele raspunsuri.
http://www.acvariu.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=29
http://www.acvariu.ro/index.php?option=com_content&task=section&id=4&Itemid=29

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: