[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Scalarii mei si-au mincat icrele!  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
trandafir
Junior member

IP:

Astazi una din cele doua perechi de scalari a depus pentru prima data. Nu stiu cite icre au fost initial, eu am vazut cind mincau amandoi(m+f)de zor la icre , si nu s-au oprit pana nu le-au terminat.Stie cineva de ce au facut asta, pentru ca din ce am citit eu pe ici pe colo scalarii nu le maninca, de altfel nu-i lasau pe ceilalti sa se apropie de ele si se infigeau zdravan in ei.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

trandafir wrote:Stie cineva de ce au facut asta...

Din cauza stresului. Apa de o calitate proasta, agitatia din camera ca si aglomeratia din bazin pot fi factori ce duc la un asemenea comportament. Sau perechea e tanara si nu are inca experienta in ingrijirea icrelor. Oricum ar fi, daca sunt inca in acvariul de 60l, viitor prea stralucit nu au - asta nu stiu daca ai citit pe ici, pe colo, dar pe forum ti s-a atras atentia in privinta acestui aspect.

In alta ordine de idei, te rog sa iti schimbi semnatura si sa incerci pe cit posibil sa postezi problemele care apar in sectiunile potrivite ale forumului.
trandafir
Junior member

IP:

mersi mult, eu cred ca pe linga stres sunt si prea tineri. A doua zi au depus si ceilalti si la fel au facut.

PS: Nu stiu de ce te-a deranjat semnatura mea, era doar o glumita.

Forum Index » Cichlidae
Go to: