[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
AJUTOR PENTRU MONTAREA DE T5  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
blackangelsorin
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut in primul rand, am dat un nou setup acvariului meu de 200 de litri, si acum ma axez pe instalatia de iluminare care inainte era formata din 4 tuburi de t8 OSRAM L 18W/640 Cool White si nu era suficieanta lumina pentru coloana de 50 cm de apa, neoanele erau cumaparate din piata, acum am luat 2 neoane t5 OSRAM 39W/865 HO CONSTANT COOL DAYLIGHT + BALAST ELECTRONIC QTP 2X24-39/220-240 SI 4 SOCLURI G5 DE CAPAT T5 CU PROTECTIE IP 67, AM SI CONDUCTOR DE 1,5 VREO 6 METRII, stie cineva cum se monteaza toata instalatia ca sincer ma cam uit ca curca-n craci, are cineva o schita, am de gand dupa c ele pu pe astea doua sa mai iau un neon special pentru plante t8 dintr-un pet shop la vreo 50 lei, si in functie daca este d eajuns sau nu sa mai pun si un t8 de 18 w/640.

CEVA SFATURI PENTRU MONTARE SI VREAU SA STIU DACA AM FACUT BINE CA LE-AM LUAT SI DACA MAI IMI TREBUIE LUMINA LA EL, IN REST TOATE BUNE SI FRUMOASE.
bobiciupe
Senior member
[Avatar]

IP:

ai schema de montaj desenata pe drosser.

Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii
[Email] [Yahoo!]
blackangelsorin
Junior member
[Avatar]

IP:

stiu ca vad ceva aici dar nu stiu cum sa leg toate astea ca e incurcata

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: