[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare asi avea nevoie de putin ajutor  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

Dute repede la rubrica "Despre noi" si prezinta-te. Citeste regulamentul! Dupa ce scri controleaza daca ai scris bine, corecteaza ce ai scris gresit si abia pe urma dai click pe "Submit".
Asa poti sa eviti sa apara asa ceva in posturile tale:
"Si la cam cate saptamani fata o femela a fata caci cred ca am una.
Iti trebuie un acvariu bine plantat, sau o cutie de 1L, cu gauri, atarnata in apa acvariului, in care pui femela, ca sa poata scapa puii de lacomia ei. Daca mai ai si alti pesti acolo va trebui sa muti femela in alt acvariu si sa feresti si acolo puii de ea, cu plante sau in cutie.
Daca nu sti sa recunosti o femela gestanta presupun ca nu le ai deloc cu acvatristica, asa ca ar fi bine sa inveti mai intai intretinerea pestilor, ininte de a trece la reproducere. Trebuie sa stii cum trebuie hraniti, cu ce, cum se tine apa curata, la ce temperatura se tin fiecare, de ce fel de apa au nevoie.
Gasesti toate informatiile aici pe forum daca ai rabdare sa citesti. Altfel o s-o cam dai in bara cu acvaristica!
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Daca doua persoane Ioan si EU ,persoane trecute bine de 40 de ani
Ti-au recomandat ceva si tu nu vrei sa te conformezi
Ca daca nu treci pe la rubrica despre noi ne vei parasi
fara regrete
putin respect fata de Ioan care are ani de acvaristica citi ai tu de viata sigur mai multi ani are el de acvaristica

This message was edited 2 times. Last update was at 28/01/2011 20:54:11

Ogar batrin dar.... cu miros fin

Forum Index » Vivipari
Go to: