[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
astept sfat...  XML
Forum Index » General info
Author Message
scubu
Member
[Avatar]

IP:

Luna urmatoare vine sora pe acasa din Belgia,asa ca vreau sa nu vina cu mana goala .Calatoria se realizeaza cu avionul.Ma gandeam sa o trimit la un magazin ,sa cumpere de pe lista ,sa vb cu nenea ca pleaca cu avionu,nenea sa-i impacheteze frumos si mormolocii sa ajunga frumos.... acasa.E posibil?Stiu ca e dar....a mai facut cineva asa ceva,cat e de safe?sfaturi...ps...vreau un raspuns de la un patit nu pareri din carti si reviste...

.....
[Email] aim icon
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

Poate ca e posibil (desi din punct de vedere legal e interzis) dar ramane intrebarea... "merita?" ...

.
[Email] [Yahoo!]
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Pesti? Cu avion de pasageri? Imposibil. Crede-ma, am incercat. Nici in avion, nici in cala. Si risti sa nu se poata urca fata in avion. Chiar si cu toate actele sanitar veterinare, vamale, de import / export in regula, tot nu-i poti urca la avion de pasageri ci numai de transport marfa...si nu cred ca vrei sa-i bagi pe neve in cala. Exista riscul sa-i gaseasca la scanarea bagajelor de cala, sau sa inghete in pungi, in cala (nu e foarte cald acolo, cum vedem noi in filme), sau sa se sparga pungile in bagaj. Am circulat mult cu avionu prin Europa, Asia si America. De peste tot am vrut sa-mi aduc vietuitoare. M-am interesat la modul cel mai serios despre transport. Cand am reusit sa fac rost de tot ce trebuia ca acte mi s-a spus:...bine, bine, le aveti...dar tot is valabile doar cu avion de transport. Eu zic sa nu risti...mai sigur la vara, cu masina, vacanta in Belgia...

This message was edited 1 time. Last update was at 28/01/2011 00:44:59

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

Mama mea face drumuri destul de des catre Thailanda in interes de serviciu, si cand mi-a povestit cum sta treaba cu pestii de acvariu acolo, am ramas interzis. Ca sa va faceti o idee, uneori sunt mai scumpe heatpack-urile decat pestii dintr-un bax . Daca voi ajunge si eu vreodata pe acolo, imi voi face niste socoteli sa vad cum ar sta treaba cu transportul. Exista desigur varianta DHL care ajunge in 2 zile lucratoare din Bangkok in Constanta, dar ultima data firma a platit pentru transportul unui colet de 15 kg nici mai mult nici mai putin de 2200 RON (in conditiile in care biletul de avion dus-intors costa pana in 1000 euro). Per total, nu cred ca ar fi mare afacere importul de pesti de acolo, decat in cazul unei alternative mai ieftine a transportului, dar asta in alte topicuri, ca deja i-am facut topicul baiatului praf .

.
[Email] [Yahoo!]
scubu
Member
[Avatar]

IP:

varianta cu masina ramane oricum pt la vara ...dar acu' e februarie...multumesc pt. sfaturi...

.....
[Email] aim icon

Forum Index » General info
Go to: